torsdag 16 december 2010

torsdag 16december

Godkväll!
Nu ligger jag i soffan och är jättetrött.. Har inte gjort någonting alls idag förutom att försova mig.. Tänkte åka till skolan så jag var där lagom till Samhällskunskapen men då hade vi tydligen igen, så jag började inte förens vid tre. Så vid tre var jag i skolan och hade engelska och då fick vi bara lite papper ang. provet som vi ska ha efter jul sen slutade vi, så 7min i skolan idag ovärt som fan!
Bror och jag hade tänkt att äta hos kusinerna i Torslanda idag, men blev inte så, så istället åkte vi och köpte Thai-mat, gott!
ett årsen när jag precis klippt lugg..

segt..

Nehe börjar tydligen inte förens tre idag, för att det är uppsamlingsprov i Samhällskundskapen.. Jag som faktiskt var taggad på att ha det idag, not! Vilken tur att våra lärare skickar sms om sånt ibland, annars hade jag ju suttit i skolan om två timmar och haft något att göra fram tills tre.. Så vad ska man göra fram tills tre? I vilket fall har jag redan varit duktig idag, för jag har redan hängt en maskin tvätt, i och för sig startade jag den igår men ändå! 
bild från nyår 08/09

18timmarsen..

Jag är trött på att alltid höra av mig först och allt sånt! Så vi får väl se hur lång tid det går innan jag hör av mig.. Men om jag har tur kanske du hör av dig först.. 18timmarsen!

Usch jag drömde så konstiga drömmar inatt, läskiga, äckliga och riktigt obehagliga.. Jag e glad att det bara var en, eller ja typ tusen drömmar och inte verklighet!

Nu är jag iallafall upp och väntar på att klockan ska bli halv ett så jag kan åka till skolan och iallafall gå på två lektioner idag! Försov mig lite idag, vaknade tio istället för åtta och orkade inte stressa upp till idrotten som börjar elva.. Snart är det lov och det är tur det, för det behöver jag verkligen!