måndag 29 november 2010

första skoldagen på 5veckor..

Jag borde egentligen plugga men jag har varken någon lust eller ork till det.. Imorgon har jag inlämning i AA, men hon kan väl inte mena på att vi ska komma ihåg en inlämning efter 5veckor ifrån skolan? Jag kom nämligen på det i helgen ja, nu sitter jag här utan någon jävla inlämning, funderar på att skriva ut ett par sidor om de jag ska skriva om och sen skriva en snabb och fin text på studiepasset imorgon? Fast då behöver jag i och för sig skriva min dagbok om praktiken.. Usch jag är inte taggat ett öre på skolan!
Dagen i skolan idag var helt okej trots tre och en halv timmes håltimme, varje måndag är det de det samma och det suger totalt. Då blev det till att snacka massa med mina små flickor Bengan, Mattsson och Sandra, samt att Laban satt med en stund. På idrotten idag spelade vi badminton och jag var förvånansvärt bra faktiskt om jag får säga det själv, haha.

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Ett ögonblick: ja, det finns så många underbara ögonblick och stunder som jag önskar aldrig skulle ha tagit slut! Ögonblick som fastnat på bild och ögonblick som inte fastnat på bild, jag har inte tid just nu skriva om något speciellt ögonblick. Så istället för att skriva om något speciellt ögonblick tänkte jag lägga upp lite bilder från olika ögonblick i mitt liv!
9e april, uppe på ramberget m. älsklingen.
2-3maj -08 m. k-brudarna.
25e juni -09, tidigt skejtande.
9e juni -09, duschande i labb-duschen på rambergsskolan.