fredag 29 januari 2010

natti

Nu ska jag fixa mej för natten, men efter det ska jag fotografera lite hade jag tänkt mej. Om min kamera nu är laddad vill säga, om inte så blir det sängen direkt. Hoppas att kameran är laddad, för jag har lust att fotografera en del nu. Har lite ont om nya bilder för tillfället så ja..

hemma igen.

Nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll tillsammans med Johan. Åkte in till stan vid halv fem tiden och mötte Johan, då vi tog oss en promenad från Brunnsparken ner till 4-gott. Köpte lite godis som vi delade på, sen vidare till hemköp och köpte dricka och sen från hemköp i Nordstan gick vi vidare till Biopalatset. Väl framme vid biografen och i salongen letar vi reda på våra platser, bra platser. Johan är duktig ibland, hihi! Vid sex tiden började filmen, åt en del godis och drack dricka, filmen var mycket bra tycker jag. Kanske inte den filmen jag skulle ha sett med Johan egentligen, med tanke på vad den handlade om. Men ja, nu är det gjort och det kanske var bra det med. Jag gillade den iallafall, värd att se igen. Efter bion åkte jag med Johan hem en stund, då blev det datorn och tv en stund tills pappa och Sebbe kom och hämtade mej.

biokväll med Johan ♥

Jag har nyss ätit och fixat mej lite, så ska snart dra mej in mot stan för att möta Johan. Jag saknar dej. Vi ska nämligen på bio, mysigt. Jag har börjat gå på bio en hel del den senaste tiden, idag ska vi se på It's complicated. Filmnamnet talar lite för sej själv, men ja. Det låter även som mitt liv just nu, haha nej men ja. Nu en egobild, mer bilder finns på bildbloggen.

stessad, orolig..

Imorse var jag sjukt trött, vet inte vad det är med mej nu mera? I och för sej drömmer jag väldigt mycket för tillfället, väldigt konstiga drömmar om man säger så, så det kan ju vara en anledning till att jag är så trött, sen så tänker jag väldigt mycket med. Så jag är uppe i varv hela tiden, känns inte som om att jag hinner med att vila och ta det lugnt. När jag väl försöker ta det lugn och vila, inte stressa eller något sånt, så är det mobilen som förstör. Jag och även många andra har sin mobil som ett stressmoment! Som många sagt till mej förr, jag är beroende av min mobil och det är inte förens nu jag riktigt fattat det tror jag.. Så ja, jag har bestämt mej. Jag ska börja lägga ifrån mej mobilen när jag är hemma, inte gå runt med den vart jag än går. Så om jag inte svarar sms, samtal med mera så snabbt eller ofta, så är det därför. Jag måste få ta det lite lugnt känner jag, min hjärna går på högvarv och även så jag själv. Jag orkar inte med att ha det så längre, så det ska få bli ändring på det. Jag känner mej trött konstant, kan inte koncentrera mej på lektioner, somnar var och varannan dag i skolan, har huvudvärk och nej det är inte likt mej..