måndag 4 oktober 2010

Åt samma håll

Nu har jag kommit hem från Valhalla och slutat helt för idag, det gick fin fint att simma faktiskt. Förutom att jag kände av lite i mitt knä, inte blivit bra sen i torsdags än, det suger.. På vagnen hem mötte jag Jennifer som jag spelat handboll med i flera år. Riktigt längesen vi träffades senast, två-tre årsen, det vill säga vi har knappt träffats sen Warta F-93 försvann helt. Lite synd faktiskt, vi pratade om en hel del saker, under så kort tid. Det var kul att träffa dig igen. 
bild från när vi var i Tibro och spelade USM, -07'

en gång i tiden, i skolan

Nathali, underbaringen själv!

Sen du var här

Jag ska vara tyst, jag ska inte säga vad jag känner. Det har blivit för mycket redan och jag vet att det kommer bli mer. Jag ska försöka vara tyst iallafall! Men jag vill bara skrika ut, skrika ut vad jag känner. Låta hela världen veta vad jag känner. Men det har blivit för mycket, jag vill bara berätta. Det känns så fantastiskt, det känns så fritt, så underbart! Jag är så otroligt kär, det känns så underbart. Att få spendera tid med dig, är det finaste som finns!

Please don't stop the rain

Kom hem från skolan för drygt en halvtimme sen, så nu har jag ätit frukost och gosat ner mig i soffan med en stor filt, tee samt att jag strax ska se på film hade jag tänkt mig. Vid två tiden beger jag mig in mot stan och Valhalla badet för att ha idrott.. Simma, inte så kul. Så det blir till att plocka fram bikinin igen och simma lugnt!