måndag 4 januari 2010

Åker till Johan

Jag ska strax ta bussen hem till Johan, och vad vi ska göra är det ingen som vet. Planera lite inför helgen? Vem vet.. Nu ska jag borsta tänderna och sen gå, puss!

Läskigt, men sant..

En del av tvillingarnas horoskop under januari 2010.. Och ja, de känns som om det stämmer in rätt bra.. Som vanligt..
Månadshoroskop - januari 2010
Året börjar med en hel del bekymmer, särskilt sådana som rör din ekonomiska trygghet och din trygghet i nära relationer. Du kan säkert känna hur du slits mellan olika handlingsalternativ, men du gör klokt i att lämna allt beslutsfattande till efter den 15:e. Vid den tiden kommer du att ha samlat på dig tillräckligt med information för att kunna fatta välgrundade beslut om sådana frågor som rör din grundtrygghet

Svar på frågan..

Jag får många frågor om hur det är mellan Johan och mej just nu, och nej det är inte speciellt bra.. Mycket av det beror på att jag är osäker på vad jag känner, jag måste få tänka och jag mår rättdåligt av det. Jag visar det inte, men jag mår dåligt av att inte veta vad jag känner.. Så just därför har vi, han och jag, mest jag bestämt att vi ska ha ett uppehåll. För jag klarar inte av att ha det så här, jag mår inte bra av det. Jag måste få tänka, få vara ifred och inte ha allt för mycket omkring mej.. Så det är så det ligger till, och ja.. Hur länge vi har ett uppehåll är det ingen som vet..