torsdag 25 februari 2010

Gyllene Tider - Upphetsad

Kom och fantisera, kom och spela i natten
Kom och existera, kom med törst och vatten
Kom och hå- håll om mig
Kom och dansa med mej
Och kom och ge mig, ge mig, mycket mer
Jag blir så, jag blir så upphetsad
Du gör du gör mig upphetsad
Jag blir så upphetsad, du gör du gör mig upphetsad

PARTY!!

Yeeah, party party med min Bella nästa helg!

Om imorgon.

Idag har jag varit och handlat mat tills imorgon med mamma, har även gjort klart efterrätten. Nu tror jag att jag ska göra i ordning lite inför huvudrätten. Vad det blir för något, får ni reda på imorgon, inget läcker ut här inte. Jag kan iallafall berätta att det inte blir trerätters som jag tänkte från början, istället blir det bara tvårätters. Innan jag lägger mej ikväll måste jag både damsuga i mitt rum, utanför mitt rum och i vardagsrummet. Städa är nog det mest negativa med att ha gäster hemma, eller? Det tycker iallafall jag, jag hatar att städa..

SNÖSNÖSNÖ!

Jag vill inte ha snö, jag vill inte ha någon snö alls. All snö kan ta sej någonstans, jag vill ha vår och sol. Tänk de första varmadagarna då man kan gå runt i shorts och linne, jag saknar det! Jag är så otroligt trött på all denna snön, och det kommer bara mer och mer snö hela tiden, det tar ju aldrig slut. Just nu vräker snön ner utanför mitt fönster, jag blir fan deprimerad av all snön nu..

onödigdag..

Världens onödigaste skoldag idag! Började med att jag hade sovmorgon till 10 över 11, och då hade vi ARL i 35 minuter, då vi kollade på film. Sen blev det bamba, sen till Bögens som varje torsdag nästan. Vid ett tiden började svenskan som jag var på i ca 20 minuter tills jag gick till skolsyster & kuratorn och pratade en stund, sen blev det tillbaka till svenskan i ca 10 minuter. Sen slutade vi, för vi behövde inte gå på engelskan, sjuktskönt. Jävligt ovärd dag i skolan i varjefall..