fredag 17 december 2010

klocka på mig?

Jävligt sugen på att köpa denna klockan, har inte burit klocka sen jag var 11 eller något. Tycker det är riktigt snyggt att bära klocka och jag vill själv börja bära det, så denna lär jag köpa efter jul!
498kr - Ur och penn

you will never be

Nu är jag hem kommen från mina kusiner i torslanda, vi åt tacos och hade det mysigt! Nu ligger jag på soffan och lyssnar på musikhjälpen, tända ljus och så, rätt mysigt faktiskt. Samt att jag smsar med Petter, men grejen är den att han kan skicka flera sms, och sen bara sluta svara så tar det en till två timmar innan han svarar igen och det gillar jag inte riktigt.. Imorgon funderar jag faktiskt på att åka hem till honom, bara för att få pussa lite på honom denna helgen också! Har ju inte fått puss på honom sen i onsdags morse när vi sa hejdå vid spårvagnen för han skulle till sin skola och jag till min.Om jag åker till honom imorgon så lär jag ju sova hos honom, och då får jag inte träffa mamma och pappa förens på söndag.. Mig skadar det inte så mycket, men mamma och pappa vill nog träffa mig när de kommer hem, så jag får se hur det blir!
bild från sommaren -08

Knuffodragen / Cattas blogg

Jag tänkte faktiskt länka Petters systers blogg, just för att jag tycker alla hennes kläder som hon syr är så otroligt söta och gulliga. Hon är riktigt duktig på att sy tycker jag personligen och har sätt ett antal av kläderna i verkligheten och ja, man blir nästan kär! Så jag tycker faktiskt ni ska ta och titta in på hennes blogg! Klicka här för att komma till Knuffodragen / Catarina Jonassons blogg!
Bild från Cattas blogg'

Ung och bortskämd ♥

samson

Ligger hemma på soffan nu och har precis försökt kolla på Salt, men gick inge vidare somnade.. Så nu är jag nyvaken, det var behövligt att få sova en stund! Just nu sitter jag och väntar på att bror min ska komma hem från skolan, så att vi sen kan åka till kusinerna i torslanda och äta middag. Saknar min moster och kusinerna, tyvärr är ena kusin i Norge och jobbar.. Ikväll kanske jag ska in till stan och träffa sötaste Becca och ta en fika, prata massor, lära känna varandra bättre och mysa massor! 
Jag saknar er bejbs'