måndag 30 april 2012

hos madde

Ligger hemma hos Madde i hennes säng och gosar medans hon står i duschen. Ska väll strax börja fixa mig för att sedan börja dricka och ha det trevligt. Senare beger vi oss upp till Emma för att grilla och troligen spela lite kubb eller likna. 

outfit?

kvällens outfit? Jag vet inte! Just nu får det se ut så iallafall!

problem

Jag vet inte vad jag ska ha på mig idag! Nya skor eller converse? Jeans eller strumpbyxor? Blus eller klänning, eller varför inte skjorta? Usch jag bör nog hoppa in i duschen nu så att jag kan bli klar någon gång. Dock fixar jag mig hos Madde sen, men duschen kallar och klädseln och en massa problem! Samt att jag måste fixa mat och så med.. Tar nog bussen vid halv fyra, vill säga att jag måste åka vid tre ungefär! Och för den delen vet jag inte vad jag ska dricka ikväll! Vin? Sprit? Cider? Öl?

some love and some die

älska mig

Jag måste bara tipsa om denna "film" eller vad man ska säga, Älska mig och den finns på youtube i sex avsnitt ca 15minuter långa. Har precis legat och kollat på den och gråtit som aldrig förr, riktigt fin "film". Det värsta av allt är nog att det är så här i verkligheten också, det borde inte får vara så, det är hemskt! Blev själv tipsad om den via en kompis blogg och den var verkligen sevärd. Fick en riktig tankeställare, återblickar och ja.. Jag kände igen mig, tyvärr och i vilken "roll" behöver vi inte gå in på då det är personligt och mitt liv. Nu ska jag försöka sova, godnatt! Jag älskar mina vänner!

Jag vet hur det känns, att vara fångad i sig själv.
Varför är det så svårt att förstå?
Är det så svårt att se.. är det så svårt att älska mig?