lördag 6 februari 2010

JB..

Jag har klarat av ett år, och fler ska det bli. Jag har inte träffat dej på ett år, inte pratat med dej på ett år, knappt hört något från dej på ett år. Idag är det ett årsen vi senast träffades. Detta går bättre och bättre, men allt är inte bra än..

saknaden för ont..

Jag satt nyss och läste litegamla inlägg i Sara Hulanders blogg, så hittade jag detta inlägget. Shit asså, jag sitter och gråter (litesmå pinsamt, ja.. Men det är bara sanningen)! Jag saknar Rambergsskolan, jag saknar 9B, jag saknar uppehållsrummet och Torbjörn, jag vill börja om i högstadiet och få  leva om dem tre åren! Okej, inte allt från högstadiet vill jag leva om, men mycket av det. Jag vill iallafall ha tillbaka sista tiden från 9an, och då vill jag även tacka Sara. - Just för att det var hon, just hon som fanns där för mej när det var som jobbigast mellan frida och mej, och allt annat som var jobbigt för mej. Tack Sara, jag älskar dej! -
Jag saknar det som var 9B. Just det som var 9B, för det finns inget 9B längre. Den relationen som var mellan oss, är borta. Alla har förändrats sen dess, jag saknar det som var vi. Tiden går förfort, jag hinner inte med. Vart tog mina tre högstadieår vägen? Jag kommer ihåg första dagen i sjuan som om den var igår, men jag kommer inte ihåg första dagen på Ester. Det är endast för att det inte är samma sak. Att börja högstadiet var något jag hade sett fram emot sen min bror gjorde det, när han började i högstadiet hade jag två år kvar i mellanstadiet, där det var ett helvete från och till. Jag fick vänta två år för att få börja, och tillslut fick jag också göra det, men nu är mina tre år i högstadiet slut. Det känns hemskt att säga det, men dem är faktiskt slut. Hur mycket jag än vill ha tillbaka dem, så kommer jag aldrig få det.. 9B, jag saknar er eller oss ska jag ju faktiskt skriva, jag var ju också en av 9B.

skolarbete

Just nu sitter jag och skriver på mitt Hotellarbete, jag bara skriver och skriver, men det blir fan aldrig klart. Jag orkar inte med det mer.. Förutom Hotellarbetet har jag fler grejer från skolan som jag måste göra, men jag orkar verkligen inte.

-

Det som hände igår, det var inte meningen att det skulle hända.
Jag tror inte vi ska ses mer på ett tag, för bådas skull.. Fan, förlåt!

info

Jag hatar tvshopp, så nu ska jag duscha! Nya bilder finns nu på bildbloggen. Jag har även skaffat några nya kategorier de senaste dagarna. Bra, dåligt, jag vet inte.

turkietbild

God morgon!

Just nu ligger jag på soffan och kollar på let's dance och dricker pepsi. Igår kom jag inte i säng förens vid fyra tiden, jag tänkte lägga mej vid tre tiden men då kunde jag inte somna, så fotograferade istället. Så underdagen kommer bilderna upp på bildbloggen, men glöm inte att kolla den ändå, det ploppar upp lite bilder var dag. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, igår snackades det om att vi skulle åka snowracer idag, men jag vet inte om det är så lämpligt.. Jag vill göra det, men det är nog inte så bra om vi ses idag..

älskar

Ååh, jag sitter nästan och bölar just nu. Jag kan inte råför det, men Lejonkungen är verkligen så otroligt fin. Den är verkligen den bästa barnfilmen som har gjorts, men sen finns det många andra bra också. Jag älskar Lejonkungen och andra barnfilmer, och jag står för det!

nya fb, inte gilla..

Usch är min åsikt om nya FB!

lejonkungen!

 Jag ser på lejonkungen just nu, och jag älskar det!

Avatar

Efter många om och men har jag också sett Avatar som alla snackat om. Den var sjukt lång, men bra. Höll på att somna sista 20 minuterna, var så jävla trött.. HAHA. Men den var bra, hade inte speciellt höga förväntningar, hade knappt någon aning om vad den handlade om innan så.. Det enda jag visste om filmen var att det var blåagubbar med i den. Nu är det bara några filmer kvar som går på bio som jag vill se, men ja.. Nu får vi vänta ett tag innan det blir bio igen, pengarna försvinner fort om man går på bio varje vecka..