söndag 3 april 2011

det ska bli ett sant nöje att döda dig

Så där ja, nu ligger jag i sängen och har precis pluggat lite, eller inte.. Skrev bara en meny(!?) om man nu kan säga det.. En förrätt, en huvudrätt och en efterrätt, som ska vara inne imorgon i näringsläran, så nu var det gjort också. Imorgon måste jag även prata med näringslära-läraren angående mitt betyg, samt om jag verkligen ska göra ett prov på energi, tror jag det var.. Men vad jag vet ska jag inte göra det, så vi får väl se vad hon säger.. Nu ska jag i vilket fall läsa lite om Magdalena Graaf (hennes självbiografi) samt gråta lite, den är riktigt hemsk. Jag tycker ni ska läsa den, Det ska bli ett sant nöje att döda dig - Magdalena Graaf! Ååh, det går verkligen inte att slita sig ifrån den, jag verkligen älskar den. Synd nog e den snart slut..

söndag

Nu är jag hemma från Linnéa och ligger på soffan, det är ju BB på tv, så självklart kollar jag på det! Har precis ätit lite barnyoghurt (yoghurt utan fruktbitar i), jag gillar inte med bitar i, så vi köper allt utan till mig. Som ett litet barn jag är, så passar det ju jättebra till mig. Snart blir det sängen för att sova, det är ju skolan imorgon och jag längtar verkligen inte till helgen.. Lär bli den värsta helgen på länge, Petter och jag skulle ju egentligen ha ett år ihop på söndag, så just därför lär det bli värsta helgen på länge! Jag önskar verkligen att jag kunde komma över dig, det är jobbigt att inte ha gjort det än! Hoppas jag verkligen gör det snart, för jag har ingen chans längre.. Det vi hade är historia nu, världens bästa sådan också! Jag älskar den, jag älskar våran historia!
Nej nu får det inte bli mer skrivande om honom, istället så slänger jag upp en bild på mig från idag!

hooos linnéa

Sitter hemma hos Linnéa nu som jag gjort de senaste timmarna, mysigt! Massor av prat och sånt, åt god mat för en stund sedan, och nu sitter hon och packar ner massa saker. Hon ska som sagt flytta snart igen, lite surt, för att sedan flytta tillbaka om ca två månader!
bild snodd av linnéa, såklart!

till linnéa!

Nu har jag ringt och väckt Linnéa, fått upp henne ur sängen, samt fått henne till att fixa sig, så nu åker jag till henne! Skönt ska det bli, få prata med någon som förstår mig. Som förstår mig även om hon inte ens vet vilka personerna jag pratar om, trots det förstår hon hur jag menar, vad jag känner och tänker, och det är skönt! Så nu ska jag åka hem till henne och mysa massor, och bara vara!
 bästaste Linnéa

linnéadag ?

Ååh vad det är skönt att sova länge ibland , underbart! Ligger på soffan nu och har precis ätit frukost. Tänkte ta och ringa Linnéa strax för att väcka henne, har en stark känsla av att hon fortfarande sover, haha. Vad som händer idag, vet jag inte riktigt, ska ringa Linnéa och se vad som händer hos henne idag. Kanske blir att träffa henne en stund idag om hon har lust det med?