måndag 11 oktober 2010

-

Att jag inte kunde låta bli, därför blev det som det blev!

En liten plutt? - Jatack!

Det finns så otroligt många bra anledningar till att skaffa sig en liten bebis, men det finns destu fler anledningar till att inte skaffa det! Ååh, jag längtar verkligen tills dagen då det är min tur att skaffa mig en liten sak och bära runt på..

Meet me halfway

Linnéa ringde mig tidigare idag när jag satt i skolan, blev jätteförvånad verkligen. I vilket fall vi har flera helgen/dagar och så i ett antal veckor sagt att vi ska ses och bestämt en dag och så, men sen har det alltid kommit olika saker ivägen. Jag jobbade, hon hade spelning med mera. Så idag bestämde vi att på lördag ska vi ses och jag ska få se hennes lägenhet för första gången, mysigt! Längesen vi sågs nu, usch. Tiden går så fort..
bild från våren -08'
det vill säga att vi gick i åttan..

En man du tyckte om

Jag försökte få kontroll över det, jag försökte att inte få ett spel på dig. Jag accepterade vad du sa, trotts att det inte är en sån sak jag accepterar och förstår. Jag sket i att svara och jag tänker inte svara på ett tag, jag kan inte. Jag behöver få saker på plats! Jag vill så gärna höra av mig, men jag kan inte för jag känner att det komma bli en konflikt då och det orkar jag inte med! Tar saker förgivet och lever som om att inget har hänt, vad gör jag? Det är inte så här det ska vara!