söndag 8 augusti 2010

godnatt

Nej nu ska jag krypa ner i min säng och sova ett par timmar, hoppas jag sover bättre inatt. Förutom det vill jag sova bredvid min älskling inatt igen, en natt känns förlite.. Imorgon blir det till att övningsköra igen, det gillar vi. Tror jag? Nattinatti!

från och med du - Oskar Linnros

Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

mamma kan

:(

Om man känner sig liten i en liten byhåla,
vad gör man inte i en storstad då?

saker och ting på plats?

Nu är jag hemkommen från min prins igen. Om det var värt att åka till honom är en bra fråga. Det var nog både bra och dåligt.. Allt var inte som det skulle igår, så det blev inte riktigt som vi tänkt oss.. Men tills slut fick vi nog ordning på det mesta, om inte. Så löser vi det med tiden!! På bussen dit igår mötte jag Titti, lika så på bussen hem. Det var nog bra det, för då fick jag pratat ut lite med henne också angående Petter och mig. 
 bild lånad av titti'
Tog bussen hem vid tre för att han skulle på träning.. Bror min hämtade mig vid spårvagnen förut också, gilla! Trots att det inte är långt, men det regnade som fan, blää! I vilket fall, inatt sov jag otroligt dåligt.. Men jag somnade jättemysigt igår kväll mot älsklingen, jag älskar att somna intill dig!