söndag 11 april 2010

ångest!

Jag har ångest över att börja skolan igen, och jag är inte ensam om det.. Både lärare och föräldrar vet om det, så varför inte ge oss lite mer lov? Det hade inte skadat för min del, jag orkar inte skolan mer, jag står inte ut. Den tar alla mina krafter, jag behöver vara ledig och tänka över allt. Har jag verkligen valt rätt?

Petter Jonasson ♥


jag gillar min pojkvän!

sol!

Nu ligger jag ute på balkongen med datorn som jag gjort de senaste timmarna och även kommer att göra det närmaste timmarna. Vädret är helt underbart, ca 20 grader varmt i solen och det blåser inte. Jag älskar detta, jag längtar nästan tills imorgon efter skolan för att få åka hem och lägga mej på balkongen med musik i öronen och bara njuta. Det känns som om att det inte alls var längesen vi hade en meter snö och man frös så fort man gick utanför dörren. Det är detta jag har längtat efter sen ett bra tag tillbaka, jag älskar våren och sommaren. Bara ligga och njuta i solen av det härliga vädret med musik i öronen. Det är sånt här väder jag vill ha hela sommaren, om inte varmare, då blir jag lycklig om det är såhär!

lista

Dagens humör: bra
Dagens borde: duscha
Dagens frisyr: nedsläppt
Dagens klädsel: joggingbyxor & tröja
Dagens planer: sola & plugga
Dagens vill ha: mer lov!
Dagens längtan: sommar
Dagens fundering: träffa petter?
Dagens beroende: sol
Dagens tråkigaste: plugga
Dagens tidning: aftonbladet på nätet
Dagens låt: Hjärta utan hem - Gyllene tider

morfar..

Jag saknar dej, jag saknar dej mer och mer för varje dag som går. Varje gång jag kollar upp mot himlen och stjärnorna, ser jag hur du kollar ner på mej. Men det räcker inte, vart är du? Kommer du någonsin att komma tillbaka? 13 årsen i år, det är lång tid och du lovade att aldrig lämna mej. Mormor säger fortfarande att vi kommer mötas igen, men när då? Hur lång tid kommer det att ta? Du sa alltid att jag var morfars prinsessa och det är jag fortfarande och den enda sådan med! Jag saknar dej morfar!