torsdag 2 september 2010

nattinatti

Dags att krypa ner i sängen bredvid älsklingen nu
och mysa massor innan det är dags att sova.

Ovärt!

Nu är jag hem kommen från skolan igen, hade bara en lektion samhällskundskap och den slutade vi drygt en timme tidigare ifrån så då blev det till att åka hem. Otroligt ovärd dag i skolan idag för min del.. Nu sitter jag i soffan med en stor gossigfilt och en kopp te, Tropical fruit. Har aldrig druckit de innan, köpte det i veckan när jag var och handlade med mamma och pappa. Så nu får vi se om det är gott, hoppas på det. Börjar tröttna på enda teet jag tycker om så ja..

Train - All I Ever Wanted

I convinced myself that over don't mean over
And I convinced myself that I could fix it all
Two dreams collided, maybe we got too excited for our own good.
Jag var övertygad, att över inte betydde över
Och jag övertalade mig själv, om att jag kunde fixa det hela
Två drömmar krockade, vi blev förupphetsade för vårt eget bästa.

strax dags..

En timme tills det är dags att bege sig mot skolan för att ha samhällskundskap och sedan engelska.. Verkligen inte mina favorit ämnen men men, får väl se om jag står ut. Jag har ju i allafall Bengan som räddar mig på Engelskan med samhällskundskapen då? Nej usch, jag gillar inte skolan.. Efter skolan blir det hem, lämna böcker, ät och fixa mig lite sen in till Liseberg, toppen! Efter The Baseballs följer älsklingen med mig hem och sover här, om han inte ändrat sig.

smidigt värre..

Smidig som jag är, så gick jag och la mig vid halv sju igår och tänkte inte sova speciellt länge. Bara vila ögonen eller något sånt, så jag ställde inte klockan inför idag.. Så imorse när jag vaknade runt 8 trodde jag det var fredag och att jag började tio, så ställde klockan på nio och somnade om. När jag väl vaknade till liv insåg jag att det var torsdag och att jag försovit mig.. Så nu sitter jag i soffan och ska snart fixa mig tror jag, min nästa lektion börjar inte förens klockan ett så har inte direkt bråttom.. Ikväll blir det The Baseballs med älsklingen och lite folk på Liseberg!