onsdag 13 maj 2009

Jag har bestämt mej för att börja med dagens outfit, så kommer lägga upp bilder med dagens klädsel med mera. Ja ni fattar antagligen, med tanke på att jag inte är den första som gör det. Så idag blir första outfiten.
Marinblå hood-tröja - klasströja (vet ej från vart)
Blå/svarta jeans - Lindex
Vita strumpor - H&M
Efter middagen idag åkte mamma, pappa och jag ner till Eriksberg för att handla lite, då fick jag införskaffat tre par nya string. Alltid bra att följa med när det ska handlas. Seg dag idag för övrigt, och jag vill sova. Sova och aldrig mer vakna igen. Är så jävla trött på skolan, kärlek och allt annat. Inget går ändå som det ska, så varför inte bara lämna allt? Okej, Jesper Barin är en anledning till varför jag är lite depp just nu. Kom nyss på att det är 23 månadersen han och jag snackade på msn för första gången, att jag blev kär direkt när jag såg han. Ni sa att jag var löjlig och man inte kunde bli kär genom att bara se en bild på en person. Men jo, tydligen kunde man det, och tyvärr är jag det än idag. Jag vill inte gilla dej, jag hatar att älska dej. Du hade hela mitt hjärta i dina händer, och bara kasta bort det. Inse gjorde ont, och det gör fortfarande ont! Jag hatar att älska dej..
Idag hade vi då redovisning på våra grupparbeten i hemkundskapen, mycket mat blev det och gott. Mellan åtta och nio fick alla grupperna laga sin maträtt som de valt från de landet de jobbat med. Så vid tio över nio ungefär började redovisningar, och var klara ungefär halv tio. Då var det dags att äta av alla olika ländernas maträtter, guds så gott säger jag bara. Det var mat från :
Spanien (vitlökssoppa)
Italien (pizza) Thailand (kycklinggryta m. nudlar)

Korea? (äggrulle?)Iran lr om det var Irak? (kebab? och ris)

och så var det Greklad (moussaka) som jag tyvärr inte har någon bild på. Men i vilket fall det var sjukt gott och jag blev jätte mätt. Efter hemkundskapen hade vi matte, och med tanke på att vi är klara med matteboken och inte har några nationella kvar, så satt de som klarade sej på nationella och gjorde ett typ grupparbete och löste jobbiga mattetal.. Det gick la så där för min grupp, vi körde tic-tac-to istället. Mycket bättre och roligare. Sen va det engelska, och med tanke på att våran engelskalärare inte var i skolan idag så fick vi vara med i den riktiga gruppen. Segt säger jag bara. Efter det var det bamba, äcklig mat som vanligt, sen hemsk spanska. Jag gillar verkligen inte spanska, och det tycker jag alla borde veta. Även att jag inte gillar spanska ska jag forsätta med de på gymnasie, pgd. av att det kanske bara är för att jag inte gillar våran nuvarande spanskalärare speciellt mycket. Så vi får nog se hur det går på gymnasiet sen, fast troligen lär jag hoppa av, med tanke på att jag suger totalt på spanskan. Men ska allt testa på det någon vecka eller två. Aja i vilket fall efter spanskan slutade vi, sjukt gött och jag längtar efter helg. Jag orkar inte med skolan mer, så otroligt jobbigt nu va. Massa prov och skit, fast snart är helvetet över iallafall i ca två månader. Sen lär det ju dra igång igen.. Nu ska jag lägga mej och läsa tror jag, så skriver antagligen mer ikväller eller nått.