måndag 27 september 2010

Ta mig till havet!

Tv4 är verkligen värdelösa ibland, iallafall när det gäller reklam och inte.. Eller nej, de är alltid värdelösa när det gäller det, alltid reklam vid fel tillfälle.. Just nu sitter jag och kollar på Idol med hela familjen faktiskt, lite förvånande faktiskt! Nog med att hela familjen sitter och kollar på Idol, hela familjen sitter och äter äppelbåtar också, mysigt! Det är mycket godare att äta äpple så, än "vanligt"..

Hugger i sten - iPodinlägg

Ligger i sängen nu med täcket på, joggingbyxor och älsklingens tröja samt låg, lugnmusik och tända ljus! Rätt mysigt, fast ensamt.. Trotts att jag ligger med täcke och så, så fryser jag en del ändå, inte kul! Ligger och försöker samla tankarna, alla är så splitrade! Ingen tanke går ihop med den andre eller så.. Är det så jag vill ha det, eller är det såhär? Vad tycker hon, han och alla de där? Kan man göra så? Jag är förvirrad och osäker just nu.. Hur kommer detta att sluta? Vad känner du? Hur vill du ha det? Ibland önskar jag att jag kunde läsa andras tankar.. Men på sättet som du var på senast, verkar du tveksam! Vad säger de? Hur kommer det att gå? Har jag gjort rätt val att stanna? Mina ögon går i kors nu känns det som och jag fryser mer än vanligt..

Alejandro

I know that we are young,
And I know that you may love me
But I just can't be with you like this anymore

All night long

Jag vill skriva så mycket, jag vill få ur mig. Men jag finner inga ord, jag får inte fram några ord.. Jag har en sån konstig känsla inom hela mig, jag vet inte vad.. Drömmer konstig om nätterna, sover dåligt, vaknar kallsvettig och jag vet inte vad. Går med en klump i magen av oro. Jag är rädd, rädd för att förlora dig, rädd för att mardrömmen ska bli sann.. Det går som en iskall stöt från tårna enda upp till huvudet, genom ryggraden och det blir kallt i hela kroppen och allt bara spänner sig och sticker till. Det är en riktig obehaglig känsla, hur ska jag bli av med den? Försvinner den med tiden, eller är det något som förblir?

Highway man

Nu har halva min skoldag gått, eller iallafall hälften av lektionerna och det betyder att jag bara har en lektion kvar. Just nu ligger jag hemma i soffan och kom precis hem, börjar inte nästa lektion förens vid två. Känner mig inte riktigt kry idag, halsen gör jätteont och näsan rinner hela tiden, inte så kul. Det kan nog bero på att jag gick utan jacka hela dagen igår när det var så kallt och blåste hela tiden.. Så jag vet inte om jag ska gå på idrotten eller inte, det märker vi sen. För just nu känner jag mig inte alls kry..
bild från nian'