onsdag 24 juni 2009

Nu ska jag sova, ska upp 04:45 imån. Ska till skejtparken med folk. Ska ta en spårvagn vid 05:19, som är vid Hjalmar 05:24 ungefär. Då ska man möta Johan, så kommer Oskar med en buss som e vid Hjalmar 05:30 som vi ska hoppa på. Så att vi är vid Berga kungen / skejtparken vid ungefär 05:45, och där ska vi möta massa annat folk. Idiotiskt, jag vet.. Men det är faktist sommarlov, och då ska man ta vara på tiden. Fast kanske inte så här mycket!? Nje, skulle inte tro det. Men men nu ska jag sova, annars kommer jag verkligen aldrig orka upp imån.
Om jag nu är så jävla tjock, fet, äcklig eller vad fan det nu än är du tycker, lämna mej då? Jag är så jävla trött på ditt jävla tjatande.. Jag kan fan inte hjälpa att jag ser ut som jag gör. Bara till att acceptera mej som jag är eller dra, ditt val. Annars gör jag mitt, för jag orkar inte höra det mer..
Igår blev det ju som sagt bio med Johan, mycket mysigt. Inte för att jag riktigt hängde med i alla skämt och alla roliga kommentaren, men det är endast för att jag var så jävla trött. Efter bion fick vi vänta på spårvagnen i ca 12min, lite lagom segt ja.. Kom hem och dog typ, somnade nästan direkt när jag la mej i sängen. Idag blev det upp vid halv 8 för att fixa mej lite och nu sitter jag här och är barnvakt igen. Jag är jättetrött, jag vill sova, jag orkar inte vara barnvakt mer. Det är jätte segt, jag vill vara med min älskling. Ikväll blir det kanske till Lilleby för att fira Carro, fast bara kanske. För imån ska jag troligen upp vid fyra för att åka till skejtparken. Ne, nu vet jag inte var jag ska skriva. Antagligen skriver jag mer senare om jag orkar och hinner.