lördag 19 december 2009

HAHA!

Det har skett igen, jag har klippt lugg. Hur länge den är kvar denna gången, är en fråga.. Sist var den inte kvar speciellt länge, och det känns inte som om att den är det denna gången heller. HAHA, FAIL!! Första mamma sa när hon var klar; Om du var lik Helena innan, så är du det definitivt nu. Nej, men nu blir det sängen för min del! Godnatt
Jag - Helena

Skejt&Sofia!

Sitter och pratar med Oskarposkar på msn, om detta jävla väder vi har i Sverige just nu. Typ värsta istiden eller något? Det suger hestpung, för man kan inte skejta. Det är alldeles för kallt, jag saknar att skejta. Det var alldeles för längesen nu känner jag. Åååh, jag längtar till våren, till att få skejta igen! Okej, okej jag vet att man kan skejta nu också, fast inne. Men det är inte samma sak, jag vill skejta ute. Jag saknar sommaren, att dra till AP tidigt på morran, även att man tyckte det var ett helvete efteråt. Men ändå, jag saknar det. Blablabla, nog om skejting. Imån kanske det blir in till stan med kusin Sofia och handla lite julklappar. Det känns som om att det var år och dar sedan jag träffade henne, fast i och för sej var det nästan det och det suger. Om jag inte träffa henne blir det att träffa älsklingen min antar jag.
Snyggingen själv Y

Bloggtorka!

Min blogg blir bara sämre och sämre, har inte haft något vettigt att skriva det senaste. Det blir bara korta, dåliga, tråkiga inlägg det är för att jag har den så kallade bloggtorkan som det kallas. Så ja, det är anledningen till varför det varit så dåligt med bra inlägg och texter. Hur långtid det kommer ta innan jag kommer igång med bloggandet igen det är en tidsfråga, men ja. Nu ska jag se klart på Wanted.

Ensam lördag!

Just nu sitter jag själv här hemma framför TVn med datorn i knät, som har hänt allt för många gånger i mitt liv. Sitter och kollar på en halvbra film på fyran, Tillbaka till kärleken heter den. I förmiddags var jag och handlade med mamma och pappa, massor av julmat.

Sofia Äckel Ljungmark

Äckel, jag saknar dej!Y