fredag 26 mars 2010

sjuk - iPodinlägg

Jag vet seriöst inte vad jag ska ta mej till, jag orkar inte detta mer. Jag mår dåligt, fördåligt och mina alvedon är slut och jag är förseg för att gå upp och hämta en ny karta.. Hur länge ska jag vara sjuk? Jag brukar aldrig varar sjuk, så varför är jag det nu? Detta är verkligen inte kul, inte någonstans. Ena stunden är jag varm, sen kall, sen varm igen så håller det på så.. Och inte bara det, jag är kallsvettig och har jättekonstiga drömmar.. Fuck feber!

let's dance - iPodinlägg

Just nu ligger jag på soffan i källaren och kollar på let's dance i min ensamhet. Enda sällskapet jag har är väl mitt Emiltäcke? Idag har jag inte gjort allt för mycket, endast legat på soffan och försökt bli frisk.. Att vara sjuk är något av det tråkigaste som finns. Nu orkar jag inte skriva mer, det tar på krafterna att tänka fram något att skriva, haha!

dagens lista.

Dagens humör: depp
Dagens borde: komma ut
Dagens frisyr: nersläppt
Dagens klädsel: östersundcuptröja och joggingbyxor
Dagens planer: sova
Dagens vill ha: sommar
Dagens längtan: att bli frisk?
Dagens fundering: varför blir jag alltid sjuk på helger?
Dagens beroende: halstabletter, nässpray,
Dagens tråkigaste: alla dåliga tv program
Dagens tidning: GP
Dagens låt: Justin Bieber - Where are you now

Stå eller falla? Båda!

Om du inte står för någonting, så faller du för allting.

-

sjuk - iPodinlägg

Jag är sjuk första gången på jag vet inte hur länge? Mina ögon och min näsa rinner, har ont i halsen och huvudet, troligen feber och sen så har jag mensvärk.. Så idag blir till att ligga på soffan hela dagen, men nu ska jag försöka somna om i sängen någon timme eller så. Alltså blir det ingen skola idag för min del, och jag får inte träffa mina flickor förens på måndag.. Jag som redan saknar er.. Godnatt nu ska jag sova, iallafall försöka!