tisdag 17 maj 2011

hos linnéa

Sitter hemma hos min älskade Linnéa just nu och ska sova här inatt, mysigt värre! Har precis färgat hennes hår, så nu sköljer hon ur färgen och så. Så när hon är klar med det och sånt så ska vi bege oss mot Selma Lagerlöfstorg och handla lite saker åt henne för att åka hit igen och äta mat. Vad som händer senare ikväll vet jag inte, antagligen blir det bara mysa järnet vilket vi är jättebra på. Och vill ni veta? Nästa fredag ska jag låna hennes nyårskläning och ha på min tjejmiddag, den är jättefin och jag är jätteglad över att den passa. Sen på lördagen blir det släktkalas och sedan krogen med Linnéa! Ååh jag är så taggad över att bli 18år!
bilden är självklart snodd av linnéa

En del av mitt hjärta

Sitter i sängen och har precis fixat mig för att åka och träffa Linnéa i stan på en fika. Dock ska jag inte gå förens om ca 30min, så nu sitter jag bara och väntar ut tiden.. Får se när jag kommer hem, en fika kan ta väldigt lång tid ibland, speciellt när man inte träffats på ett bra tag. Fördelen med att inte träffas så ofta är att man har så otroligt mycket att prata om och nackdelen är att man saknar varandra så otroligt mycket gångerna där emellan.. Och jag har en massa att berätta för henne som hon bör veta innan min tjejmiddag nästa vecka, så nu är det ett rätt bra tillfälle att ta upp det på! I miss you bby!

kvällens sista cigarett

Att man kan glömma av hur skönt det känns att sova längre än till åtta.. Idag var en av de första dagarna sen i påskas som jag sov längre än till åtta. Gick upp vid 11 ungefär och det var jätteskönt att sova så långa, längesen jag gjorde det. Har precis ätit frukost så jag har inte så kommit så långt idag, ska nog ta mig en dusch och sen fixa mig lite. Senare idag ska jag träffa min Linnéa som jag saknar så otroligt mycket. Vi säger varje gång att vi ska ses oftare och så, men det blir ju aldrig av.. Vi är dåliga på det där vännen!
bild från våren i åttan tror jag?