tisdag 23 oktober 2012

mina områden

Ligger nedkrupen i sängen för ovanligheterna skull, hehe eller inte. Fick som sagt köpt mig Peak-jacka, och jag är riktigt nöjd så nu behöver jag bara en ny mössa sen får vintern komma. Efter en tur på stan blev det skolan med både kök och cafékväll, fick våra praktikplatser och lite sånt, äntligen. Imorgon är det dags för skolan innan det blir hem och ladda om för en kväll med jobb. Ska äntligen få jobba med Emma, ska dock inte jobba i köket utan i serveringen. Det var riktigt längesen jag verkligen serverade, så får väll se hur detta kommer att gå.. Nu ska jag kolla på första delen av dagens avsnitt av Hollywood fruar då jag missade halva..

ur balans

Nu är jag 3200kr fattigare men en vinterjacka rikare. Det var inget tvivel på om jag skulle köpa jackan, den satt som en smäck, så jag är nöjd! Dagens outfit är även den lite festlig, eller något i den stilen! Nu e jag på väg till skolan, dock ca 40min tidig..

sommarmusik

Sommar, sol, värme, sena kvällar, tunna blusar, linnen,
shorts, klänningar, nära och kära, alkohol, konserter och musik.
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

peakjacka

Godmorgon alla fina där ute! Lite dåligt med uppdatering om vad jag gjort, men har faktiskt inte gjort så mycket de senaste dagarna. I söndags träffade jag finaste kusinen Sofia. Galet hur mycket jag saknat henne, men nu har vi äntligen träffats igen. Kanske hinner träffa henne någon mer gång innan hon åker bort i tre-fyra månader! Bortsett från att jag träffa henne i söndags så gjorde jag inte så mycket mer, låg och läste massor och myste. Igår va det en kort dag i skolan med endast en lektion, så när jag kom hem bakade jag maränger som inte blev så bra. Och efter det, om det inte till och med var innan så läste jag ut boken. Nu ligger jag på soffan och ska strax göra lite frukost. Börjar inte fören vid halv två idag, så innan dess ska jag in till stan och kolla på en Peakjacka jag är smått sugen på!