torsdag 9 september 2010

GLAD!

Petter är påväg hem till mig nu, han sover här inatt. Så han är här runt halv elva ungefär och då blir det nästan sängen direkt, för jag ska upp till skolan imorgon.. Han är ledig, så han lär väl nästan sova när jag kommer hem igen. Jag ska snart hoppa in i duschen snart, så det är klart innan han kommer hit!

tv dags!

Nu har jag städat nästan hela mitt rum och så, fixat lite här och där, rensat kläder, flyttat sängen och massa! Så nu ska jag gå upp lägga mig på soffan, kolla på halv åtta hos mig och sen Idol, samt att jag ska dricka tee. Mysmys.

hitta gamla bider på min cam!

every breath you take

Nej jag mår inte toppen, trots att jag får ha honom jag älskar mest i hela världen! Efter allt som hänt de senaste, så är inte det så lätt. Jag mår inte bra av det som hänt och inte han heller, en del vet vad som hänt, andra inte och det förblir så! Men vi försöker och vi gör så gott vi kan, imorgon har vi ju trots allt varit tillsammans i fem månader! Det ska vi fira med att gå på bio, ska se Beck - Levande Begravd! Jag älskar Beck filmerna, jag skulle kunna kolla om och om igen på nästintill alla. Även min pojkvän gillar Beck väldigt mycket, så ja det ska bli mysigt att gå på den imorgon. Jag vet inte om vi sover ihop eller inte, jag har inte bestämt mig hur jag gör än, om jag åker med till Hindås eller inte. Imorgon kommer nämligen Clara & Julia från skåne upp hit över helgen och sover hos min Petter och jag har inte bestämt mig än om jag vill vara hemma lite i helgen eller inte. Så vi märker imorgon om jag åker till Hindås eller inte, jag saknar ju trots allt mina tre apor som är i hindås just nu..
bild från i mars'
bild från januari -08'

mest "avancerade"

Veckans mest "avancerade" klädsel för min del är idag då, inte speciellt "avancerad" om man ser det så. Men tidigare i veckan har jag bara gått i slappiskläder i skolan och inte orkat bry mig om något förutom i måndags. Så idag har jag haft en liten mer "avancerad" klädsel. 
Tröja - Cubus
T-shirt - Monki
Chinos - Gina Tricot
Converse - Stadium

school

Både chill och stressig dag i skolan, alltså en helt okej dag för att vara den längsta dagen i veckan! Började med att vi skulle ha debatt inför valet och allt, så det var partimänniskor i skolan. Så det var debatt i drygt en timme. Vid kvart över tio var den nog slut, då var det dags att ta bussen direkt till Rambergsvallen för att ha idrott för första gången sen i nian. Tro det eller ej, jag var faktiskt med hela lektionen och det var inte så plågsamt som jag trodde att det skulle bli. Det var faktiskt jobbigare att springa till bussen efter idrotten än under själva idrottslektionen, så ja! Eftersom att vi har det så jävlatajt med tid hela dagen, så hinner vi inte äta i bamba, så vi fick sluta idrotten tjugo minuter tidigare så vi hann med en buss tidigare så vi hann äta. Åt i bamba och sen var det dags för samhällskundskap och kan någon gissa vad vi pratar om där? Jo, politik och sådan. Fick sluta där drygt en halvtimme tidigare också, varför vet jag inte riktigt? Men det var skönt, för då kunde jag åka hem direkt och ta det lugnt eftersom att engelska A (cpengelska) för tvåorna var inställd idag, härligt! Så nu har jag nog varit hemma i drygt 40 minuter eller någonting. Har hunnit äta lite och så, ska snart städa mitt rum hade jag tänkt mig, om jag orkar? Mamma och pappa blir galna på mig snart, för det ser ut som det gör.. Bäst att städa innan de kommer hem. 
bild från Teneriffa