måndag 9 maj 2011

hemma igen

Hemma från jobbet igen nu och varit det i ungefär en timme också. Det var ju jätte ansträngande att jobba under en match, trodde dock det skulle vara lite mer att göra än vad det var!
  • Plocka runt arenan innan match
  • Byte av tre visitationstjäll innan match
  • Plocka upp GAISarnas julgranspynt som de eldat (pinsamt värre för gais)
  • Plocka runt arenan i halvlek
Så mycket gjorde vi under matchen då vi jobbade, det vill säga inte så mycket! Så när vi inte jobbade blev det till att kolla på gratis fotboll och få betalt, det gillar vi! Tack för idag William! Imorgon blir det upp vid halv sex för att åka tillbaka till Ullevi för att städa undan all skit från idag.

vill ha, men nej..

Snygg bikini, men nej den lär säkert inte passa mig för mina bröst lär ju ploppa ur som på alla andra bikini.. Jag får damp, i vissa fall hatar jag mina bröst...

tråkigt..

E man rastlös när man pluggar, så är man!

pluggpluggplugg

Sitter ute på balkongen med datorn just nu och pluggar, skriver på mitt idrotts-arbete som aldrig kommer vara klart om en vecka.. Så nej, detta är inte riktigt okej.. Tidigare idag satt jag även ute och åt frukost, underbart är det! Jag verkligen älskar detta vädret. Jag funderar på att gå in och sätta mig i en timme och verkligen skriva, så jag kanske blir klar någon gång, och sen blir det till att sola en stund sen drar jag till jobbet. Jo men så får det nog bli.

hahaha

- Men nej :) Fuck him! Han är en fitta :(
- Jo det är sant, han förtjänar inte dig :) Han kan ta och runka med pettson & findus & inviga glenns säng :P

Hahah Elin jag dör, jag orkar inte detta mer.. Och du, jag börjar nästan bli rädd för att vi bor på landet.. Tre, TRE olika traktorer har åkt förbi här på mindre än en timme nu...