tisdag 25 september 2012

nackdelar med fördelar

I lördags morse fick jag reda på att jag inte är behörig att söka studiemedel & likande nu är jag har börjat studera igen, vilket gjorde mig smått sur och det ena och det tredje. Men idag i skolan pratade jag med hon som har hand om lite allt möjligt och då var det så att jag inte behöver ansöka om studiemedel utan får det automatiskt då jag inte fyllt 20år än, samt att jag även kommer att få busskort. Så genast blev min dag lite bättre, så imorgon efter skolan ska jag nog försöka ta mig iväg och hämta ut mitt busskort som befann sig någonstans i denna regniga, men otroligt vackra stad!

lycka

Halloj! Just nu känns allt så bra, jag är lycklig, glad och mår bra! Sitter på vagnen hem just nu och ska bara hem och byta om för att ta mig ner till gymmet! Är sjukt sugen på att vara lite duktig, hehe. Jag har hittat nån att vara mig själv med, att skratta med och bara vara med, att bara sitta tyst med. Jag är lycklig just nu och jag lever i något underbart just nu! Det är nytt och spännande, men skrämmande. Vi får väll se hur det går, allt är för nytt, men det funkar ändå!

måndagsmys

Nu ligger jag hemma och nedkrupen i min säng efter en heldag med en fin vän, eller ja nästan en heldag. Möttes upp i stan vid två-tiden, gick runt, pratade och efter en stund blev det fika på espresso house. Efter om och men begav vi oss mot Stenungsund och sen vidare ut till Tjörn där vi spenderade många timmar med att vara ute i garaget samt pizza-ätande. Tog elva bussen hem, vilket jag nog egentligen inte ville göra, hehe. Nu ligger jag iallafall i sängen och ska sova då det är dags för skolan imorgon igen!