fredag 17 september 2010

hejdå göteborg!

Strax ska min älskade bror köra ner mig till Centralen, så ska jag ta bussen till landet. Jag känner verkligen inte till att åka upp, jag skulle hellst bara vilja krypa ner i min säng och sova just nu för jag har riktigt ont i ryggen. Men istället blir det till att sova i hos mormor i helgen, och på dagarna jobba några timmar. Jobba e bra, speciellt på helgerna då det är O.B också, det gillar vi. Nu ska jag packa ner min plattång och åka ännu längre ifrån min älskling, detta är jobbigt..
bild lånad av Elvira'
bild från 07(!?)

kungarna av tylesönd

Dags för avsnitt två av Kungarna av Tylesönd, har inte haft tid att kolla på det tidigare. Så nu ligger jag nerkrypt i min säng med datorn i knät och ska kolla på det, mysigt!

Fireflies

Det var denna veckan i skolan det, nu är det bara helgens jobbande som återstår så är denna veckan också slut! Blir ingen Kapten Röd idag för min del idag, för jag tänker inte ta en buss vid tolv ikväll till landet och vara uppe där vid ett, halv två och sen gå upp och jobba vid halv åtta. Och jag tänker inte heller ta en buss vid sju till morran, så jag tar och åker upp till Landet redan ikväll. Nu ska jag snart packa det lilla jag tänkt ha med mig, alltså plattången (ett måste, trots att jag ska jobba), strumpor, trosor, BH samt kläder att åka hem i på söndag, vill säga joggingbyxor och troligen Petters tröja! Funderar på att ta med mig SATC-boxen och kolla på den ikväll och imorgon kväll, det finns ju inte så mycket mer att göra efter jobbet. Förutom det hade jag tänkt mig att försöka få tag i Felicia nu när jag är där uppe och träffa henne, har sagt det många gånger.. Men det blir aldrig av, tyvärr...
bild lånad av flissan'