tisdag 27 april 2010

ta mej här ifrån! - iPodinlägg

vad vill du ha ut av mej egentligen? Jag kommer aldrig bli den du egentligen vill ha. Du kan inte ändra på mej, hur mycket du än vill, du kan inget annat än att acceptera. Antingen accepterar du det som det är, eller så lämnar du mej här och nu! Det är ditt val och jag kan inte göra något åt det mer än att lyssna och ta till mej.. Sen är det upp till dej!

valborg!

Vad händer på valborg? Jag har inte den blekaste aning om vad som händer för min del. Har lite olika funderingar, men jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra.

ny klänning!

Idag fick jag köpt mej klänning till min brors student, skönt att de tär gjort. Nu ska jag bara hitta några fina vita skor jag kan ha till, om jag inte tar mina svarta som jag haft i serveringen? Jag vet inte riktigt, men det blir nog bra på ett eller annat sätt!

mobil!

Jag hatar min mobil, verkligen hatar den. Den startar om sej var och varannan minut. Man kan inte smsa med två personer samtidigt, utan att den ska starta om sej direkt, man kan inte prata i den utan att den startar om. Så finns det någon underbarmänniska som skulle kunna låna ut en mobil till mej? Jag står inte ut med den längre, och min gamla mobil har ingen hel knappsats..