söndag 29 augusti 2010

sova på soffan? - iPodinlägg

La mig prcis på soffan för att se om "Shoot 'em up" är bra. Alltså för att ta reda på om det blir att sova på soffan eller ej!

in och ut, upp och ner..

Om du lämnar mig nu, vad händer då? Kommer saker och ting bli bättre eller sämre? Kommer vi bli lyckligare? Om vi fortsätter leva "ihop", kommer allt bli bättre då, eller förblir allt som det är nu? Är det bara en fas vi går igenom? Så fall, går alla igenom den? Jag har aldrig känt såhär förr.. Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin fått. Men samtidigt som jag känner den känslan vill jag bara lämna dig, att det inte ska vara "vi" två, du och jag. Du vet det, du förstår nog vad jag menar.. Men jag kan inte, jag kan inte förstå hur ett liv utan att vara "vi" två skulle se ut.. Jag är förfast vid dig, förfast för att kunna lämna, förfast för att inte kunna säga "vi" två, förfast för att inte kalla mig din flickvän! På fem månader förändras tiden och känslorna, ja trodde aldrig att jag skulle älska dig som jag gör idag, jag trodde inte det var möjligt! Allt vi gått igenom, är det bara nu eller kommer alla gräl att förbli och bli fler? Trots våra gräl, bråk och dåliga tider har jag inte tvekat på att jag älskar dig. Du är allt jag vill ha. Jag älskar dig mest, Petter! Jag kan inte samla alla min tankar och känslor, just därför blir det som det blir här.. Du vet hur jag känner och trots det är det dig jag vill leva med. Det är dig jag vill spenderat mitt liv med, det är dig jag vill kalla för min pojkvän! Trots att du vet hur jag känner just nu, så är jag så otroligtglad att du inte tvivlar allt för mycket på mig! Du är den som sätter färg på mitt liv, du är den som sätter det där äkta leendet på mina läppar! Det är du som kan läsa mig innan och utan, trotts att jag inte kan prata om de där känslorna som finns.. Du vet att de finns där, du vet att jag inte kan prata om de och du accepterar det. Du vet att det finns stunder då min mur faller isär och då går det som det går, då finns du där och torkar tårarna från mina kinder! Hur många de än blivit, så har du varit där och samlat ihop alla tårarna och känslorna som kommit  ur mig!

sista helgen i augusti, 2010

Nu är jag hem kommen från älsklingen och Hindås, tyvärr. I fredags när jag kom till älsklingen blev det lite mys innan vi drog oss mot Rävlanda för att han hade match med småpojkarna som vann med 8-3 tror jag. Efter det åkte vi hem, och drog oss mot Thim och hade trevligt med blandannat honom, Tilly och Samuelsson. Innan vi kom dit, på vägen dit så gjorde jag världensvurpa i gräset.. Så vi fick gå hem igen, så jag fick byta kläder, haha! Väl där blev det 3-4 glas vin för min del och en massa skratt. Kom väl hem runt halv 2, 2 då det blev sängen direkt. Igår kväll blev det kräftskiva hos Coffe och jag drog hem väldigt tidigt, av lite olika anledningar. Älsklingen kom hem tre timmar efter mig då jag redan låg och sov, han väckte mig och vi pratade en del, mys! Idag har inte alls hänt för mycket jag har en pojkvän som är bakis och spelar fotbolls match nu i vilket fall! Vid tre tiden bestämde vi oss för att vi skulle göra pizza och det gjorde vi, den blev riktigtgod. Vid fem tog jag bussen hem och älsklingen tog den mot Rävlanda, så nu sitter jag är hemma med alldeles förmågna tankar i huvudet! Om jag har tur så har nio filmerna börjat på fyran igen, så då kan jag somna till en sån ikväll på soffan!