söndag 25 mars 2012

läsning

Nu ska jag göra något jag inte gör allt för ofta och det är att läsa! "Det är så logiskt alla fattar utom du" är en sjukt bra bok, och ni som inte läst den, läs den! Om en stund blir det nattinatti, så godnatt!

en sista kyss

Du kan såra mig utan att ens prata med mig, utan att ens träffa mig eller utan att ens ha haft kontakt med mig. Det spelar ingen roll om jag vill eller inte. Du kan såra mig utan att ens ha en vetskap om det och jag hatar det. Att kunna såra någon utan att ha en vetskap om det, låter det inte hemskt? Vi behöver inte ha pratat på flera dagar, veckor eller månader men ändå kan du såra mig två miljoner gånger om, vet du det? Jag hatar det så otroligt mycket. Trots det, så älskar jag dig! Jag vill inte att det ska vara så här! Vill bara känna dina varma, mjuka, fina, röda läppar emot mina, bara en sista gång sen är jag redo för att dö! Att få känna dina mjuka, röda läppar emot mina och jag är redo för döden. Jag skulle kunna göra vad som helst för det! Men jag gillar dig inte, jag hatar dig inte, jag älskar dig inte, jag har inga känslor för dig, men det är du! Och just därför, en liten kyss och jag är redo för döden!

slut på helgen

Jag har haft en helt underbar helg och träffat flera fina vänner som ni redan vet, så vi behöver jag inte rabbla upp allt det där igen! Just nu ligger jag i sängen och ska strax sova, imorgon blir det in till skolan för att öva inför VGS-tävlingen med Tuva och Julia. Idag efter att Elin och jag varit vid Röda Sten, ätit glass och bara njutit i solen tog jag mig en sväng till gymmet och tränade i ca 45 minuter. Färdigtränad och klar begav jag mig hemåt där mamma höll på att göra våfflor då det är våffeldagen, lycka!
spanien vintern -11

glassväder

Glass och mys med Elin i solen vid rödan sten i det underbara vädret!