söndag 31 mars 2013

en kyss att bygga en dröm på

Jag trodde det skulle vara värre, men det känns så jävla bra. Saker och ting känns så mycket bättre utan dig. Jag är det jag förtjänar, jag är lyckligast, lyckligast i världen. Med dig var jag lycklig, men inte på detta sättet! Allt är så jävla bra! Vi slösade bort våra liv på varandra, vi hade våra månader och det var allt! För jag älskar ingen alls!

tipptopp blåvitt

Godkväll gott folk, jag ligger faktiskt nedkrupen i sängen och myser med tända ljus och musik. Tidigare idag var jag som sagt på fotboll med kusinvitamin, trevligt värre. Och ännu trevligare blev det ju när Alvbåge höll nollan och våra änglar tog hem tre poäng mot Häcken och blev serieledare! Ja precis, serieledare av allsvenskan. Det var inte igår vi var det, så det känns faktiskt riktigt skönt att kunna säga det. Och ännu skönare att allsvenskan är igång igen efter en lång och kall vinter, men nu jävlar gäller det igen.

gladpåsk....

Godmorgon, nja. Ligger faktiskt i soffan och har både ätit frukost och duschat vid detta lagret, duktigt. Igår kom halva familjen Ohlsson från pappas sida hit och hälsade på, trevligt! Även idag blir det till att träffa delar av familjen Ohlsson. Ska på Häcken - Blåvitt på Ullevi med Soffipropp, mysigt! Idag är det premiärmatchen för allsvenskan och det kan ju inte bli bättre än med ett derby!