tisdag 31 augusti 2010

kofta! - iPodinlägg

Ååh jag längtar tills imorgon för att få använda min nya väska! Däremot längtar jag inte efter skolan, inte någonstans.. Jag längtar även tills imorgon för att använda min nya kofta till min jeansskjol som jag köpte i somras. Jag älskar verkligen koftor, det är så mysigt och specielt på hösten och vintern!

ny lista, igen?

Jag sitter med skolböcker framför mig och tänkt att plugga, men innan jag gör det hade jag tänkt att lägga upp en film på älsklingen på FB så det är i full gång nu. Men jag har fortfarande inte öppnat böckerna, sitter bara inne på Spotify och gör en ny lista, med gammal musik som jag lyssnade på som liten.. Det är livsfarligt att sätta sig vid datorn när man tänkt att plugga, för det blir aldri något pluggande..

Nytt

Nu har jag haft en lite runda i stan och införskaffat lite nya saker, gilla! Min väska gick sönder i fredags så jag har inte haft någon väska på hela helgen och det suger. Så idag när jag var i stan och skulle köpa min älskade kofta så hittade jag en väska som jag blev kär i direkt, så den fick också följa med hem!
väska - gina tricot 299kr
kofta - Missäy 199kr

kallt!

Detta vädret är inte okej, det är sista augusti och det är TIO grader ute.. Jag fryser, dags att plocka fram min gosiga halsduk och vantar kanske? Det hade inte suttit fel någonstans just nu..