torsdag 14 oktober 2010

Stay - Miley Cyrus

Jag är kär i denna låten, den är så underbart fin!
And I love you more
Than I did before
And if today I don't see your face
Nothing's changed no one can take your place
It gets harder everyday

Say you love me more
Than you did before
And I'm sorry it's this way
But I'm coming home
I'll be coming home
And if you ask me I will stay
I will stay

Free fallin'

Jag är lycklig, men inte så pepp! Jag har sovit jättedåligt sen i söndags, vaknat vid tre, halv fyra varje natt/morgon, inte okej. Inatt/morse när jag vaknade och legat vaken en stund fick jag sms av Petter där han skrev att han inte sovit. Så då blev jag glad samtidigt ledsen, för då tänkte jag att vi kunde smsa lite, så jag svarade men fick inget svar. När klockan väl ringde vid åtta tiden gick jag upp, fixade lite och drog iväg till skolan. Gymade idag på idrotten, så jag lär ha go träningsvärk i benen imorgon skulle jag nog tro, underbart. 

Strax innan idrotten ringde jag Petter, han hade inte hört av sig på hela förmiddagen så jag blev lite orolig, eftersom att han sa att han skulle till skolan idag. När han svara fick jag höra en nyvaken pojkvän, mysigt! Det vill säga att jag väckte honom, förlåt älskling!

Efter idrotten hade vi Samhällsprov, blä! När det väl var gjort var det en och en halvtimmes håltimma för att vänta på nästa lektion som var engelska. Då fick jag tillbaka mitt prov som jag gjorde förra veckan, MVG! Jag känner mig jätteduktig, 46 av 47 är inte dumt. För er som vet att jag suger på engelska, och vet att jag läser engelska A fortfarande fattar nog varför jag är glad över det! 

Nu är jag hemma och har precis kollat på Kungarna av Tyle, det är inte nämnvärt bra men jag kan inte låta bli att kolla. Skriver antagligen mer senare, tjingeling!