tisdag 7 juni 2011

HR2CD

Ovärd dag i skolan som fan idag, kom dit vid tio för enligt schemat så börjar vi då. Men nej då har vi inte första lektionen, det vill säga att vi inte har lektion förens vid 12. Istället för att hitta på något går vi till den läraren vi ska ha vid 12 och kollar med henne om vi har något lektion och nej det har vi inte. Så ja, istället för att ha lektioner har vi inte gjort ett piss idag i skolan! Kom dit vid tio och hade första lektionen vid två som dock bara varade i ca tio minuter, hur ovärt är inte det liksom?
Ååh jag blir så trött på min skola att man aldrig får någon information i tid! Dock fick jag umgås med mina underbara klasskompisar som jag inte kommer gå i samma klass med något mer eftersom att vi splittras efter sommaren.. Jag vill inte att vi ska splittras, det kommer känns så konstigt och fel att inte gå med de jag gått med nu de senaste två åren.. Jag kommer sakna HR2CD så otroligt mycket, lektionerna, rasterna och allt sånt! Men nu är det som det är och jag kommer inte ha någon mer lektion med dem!

galen

God morgon! Jag är jättetrött, jag vill inte tills skolan samt att jag inte vet när jag börjar.. Är inte det bra då eller? Jag har inte vetat de två senaste veckorna hur jag går i skolan, när jag börjar, slutar, vilka lektioner eller någonting. Jag blir galen, men tur är det sommarlov snart!