lördag 18 juli 2009

Detta får bli sista inlägget för idag, känner att jag börjat skriva en jävla massa, och absolut ingenting är viktigt.. Hmm, men men. Så får det vara, jag skriva för skrivandets skull. Acceptera eller skit i att kolla min blogg. Det jag ville komma med i detta inlägget är att det är två årsen Caroline, Elvira och jag var på Liseberg för att träffa Karlstadsborna. Alltså det är två årsen jag träffade min flickvän för första gången. På torsdag sover min andra partner hos mej, med det menar jag min älskade pojkvän. Johan, jag saknar dej. Nu ska jag sova, godnatt folk. Dröm sött, vakna blött.
Vädret suger som sagt ute, massor av regn. Jag gillar verklige inte detta. Och jag gillar ännu mindre att älsklingen inte är hemma, och minst gillar jag nog att han knappt har någon teckning nere i Juleboda. Min bror är inte heller hemma, han är på skarasommarland med vänner. Så jag har bara varit hemma med mamma och pappa idag. Ätit gubbar och haft det mysigt, har även ätit kex med olika ostar och grejer. Nu ligger jag på soffan och kollar på 101 dalmatiner, inte igår man såg den precis. Om jag ska vara ärlig är den faktist rätt spännande, haha. Nu ska jag fortsätta kolla på den, för nu är nyheterna slut.
Back in the days, eller vad då?
Jag saknar kroatien
Jag vill inte höra, jag orkar inte höra. Även att jag vet att det är bra igen, så blir jag gråtfärdig över att få höra det igen. Jag har hört det förr, och jag vill inte höra det igen. Jag mådde dåligt, jag höll det inne. Men ändå delade jag det med flera. Jag klarar inte av att prata om det, jag mår fortfarande dåligt av det. Det är såpas hemskt, så det lär nog alltid kännas av när någon nämner nått om det. Jag älskar dej.
Har ändrat lite här på bloggen igen, lite större förändring än vanligt. Har verkligen tröttnat på den vanliga mallen som jag brukade ha, så nu blev det en ny för engångsskull. Ändrade på lite färger, bytt bilder, textstil och lite annat smått och gott. Så vad tycks? Jag blev nöjd, för stunden iallafall. Det ändras nog om lite här snart igen. Men det skadar väl aldrig med lite förändring, eller? Det tycker inte jag iallafall. Nu när jag sitter här i sängen och skriver kom jag och tänka på att när man skriver, eller det är så för mej. Att jag skriver ofta massa frågor, sen direkt efter svarar jag ofta de själv.
Du är musiken i mej.
Har precis ätit frukost, så nu är jag mätt och go och ligger i soffan med datorn i knät och lyssnar på radio. Inatt drömde jag om min gamlaklass, och med det menar jag att jag drömde om 9B och inte 6B. För 9B är faktiskt också min gamlaklass, även att det känns jobbigt att säga det. Men vi går ju som sagt inte längre i 9B, hur mycket jag än vill, så gör vi inte det. Jag saknar er sjukt mycket. Tre år tillsammans med er och nu är det slut. Det suger sjukt mycket. Bla bla bla, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Skriver antagligen mer senare under dagen. För idag lär det nog bara att vara inne, med tanke på att vädret suger idag.. Nu ska jag ta med mej datorn ner i mitt rum och lägga mej i sängen och kolla på Twilight.