måndag 11 januari 2010

SNÖ!

Sitter hemma hos min bejb just nu, mamma och pappa körde mej hit vid halv sex-tiden. Skönt, slapp ta bussen och gå ute i denna kylan. Jag börjar faktiskt tröttna på detta vädret lite, är ju inte speciellt van vid att det är ca -8 grader dygnet runt i över tre veckor som det varit nu i Göteborg. Det är sjukt, vi brukar ju knappt ha -3 här på vintrarna. Så ja, jag är inte van vid denna kylan, och inte heller att det ligger massa snö på marken som det gjort den senaste månaden. Det är svinkallt bara man ställer sej vid ett fönster eller en dörr, det drar så mycket att kylan kommer inte. Nej, usch! Detta gillar jag inte längre, men jag är glad så länge det inte ligger massa slask på marken! Nej, nu ska jag snart kolla på Halv åtta hos mej. Så det blir inget mer skrivande nu, men kanske senare innan det blir sängen!

Bild från 19/9-09!

Ååh, jag saknar sommaren! Ser det inte underbart ut?

Melissa Horn - Med ena foten utanför

Jag kan sitta och knarka Melissa Horn i flera timmar, hon sprider en sån känsla. En känsla som verkligen inte går att beskriva!
Du ville träffa mig i veckan
Det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig
Du glömde fråga mig
Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän
Först då kan jag va din vän

I want a camera cord now!

Kom hem från skolan för ca en timme sedan, nice! Slutade ca en halvtimme tidigare idag, men det brukar vi ju göra på måndagar, så ja det är nice. Jag sitter hemma för en gångsskull, och inte hos Johan. Nu när jag är hemma och sitter vid en dator där jag kan redigera bilder, så har jag ingen sladd till kameran. Den ligger ju självklart hemma hos min bejb, jag tänkte ju inte på att jag skulle hem efter skolan. Men ja, nu sitter jag här med en kamera utan sladd! Funderar på att gå upp till pappa och fråga om vi har någon sladd som passa till min nya kamera. Pappsen är ledig en hel vecka till innan han börjar på sitt nya jobb, gottegris! Ååh, jag har ca två hundra bilder på kameran som ska läggas in och redigeras, och nu har jag ingen sladd, det suger. Jag funderar på att ta med mej kameran imorgon till skolan och ta lite kort när vi har servering och så, eller?