fredag 29 april 2011

snart nattinatti

God kväll alla söta saker där ute i världen! Kom in för drygt en halvtimme sedan efter att ha varit ute och gått med Elin nere i Eriksberg, mysigt. Nu sitter jag i soffan och kollar på Big Brother, efter det blir det sängen och imorgon jobb. Lär inte bli något bloggande alls imorgon, om jag inte slänger upp ett inlägg innan jag åker till jobbet men det tror jag inte!

Elinfredag

Ikväll blir en lugn och skön kväll med Elin, eftersom att jag ska jobba tidigt imorgon och efter det blir det Varberg! När jag kom hem från skolan kom hon över i en timme eller två innan hon drog hem igen, för att äta och övningsköra lite. Själv ska jag strax äta, sen blir det ut med henne för att ta lite kort vid havet / hamnen. Men innan vi drar ner dit tror jag att jag ska packa lite inför imorgon så jag har gjort det! Skriver mer senare ikväll, ha en bra kväll alla underbara!
sötaste Oskar på Sebbes student

skoolan

Sitter utanför skola nu med sötaste Anya och Fredrika i solen och väntar på bättre tider, ska nog strax dra till bamba och äta, sen blir det bamba. Efter skolan blir det att träffa Elin en stund och sedan kanske in till stan och ta en fika, men det märker vi!
Att man ens kan vara så patetisk? Jag bryr mig inte om det, men att inte ens kolla åt mitt håll? Stör mig som fan...

surt

Sitter helt själv i skolan nu, eller nej det gör jag inte alls det. Men jag sitter helt själv på lektion och jobbar, inte okej med tanke på att det är projektarbete vi håller på med nu.. Detta suger lite smått, men men.. Drygt en timme kvar på lektionen, så det är väl att bara jobba vidare, japp japp!

upp och ner...

Ååh jag blir knäpp på allt detta! Idag (torsdag, 28april 2011) har nog varit en av de dagar som gått mest upp och ner under hela 2011 tror jag nog. Det kan bli en otroligt lång lista med både bra och dåliga saker, så vi skippar nog att ens skriva lite på den! Min hjärna går på högvarv just nu trots att jag borde sova. Först är det det ena, sen det andra och sen det tredje, fjärde och så vidare. Jag blir knäpp, om jag inte redan är det vill säga.. ?