lördag 14 maj 2011

Inget kan ändra på detta

Jag vill skriva om det, jag vill skriva något fint om det, om den kvällen. Men det funkar inte, det går inte och jag ska inte göra det. Det är inte sån jag är eller egentligen är jag ju det, men i detta fallet är det nog förbjudet att skriva om det! För mig var det en fin kväll, eller det blev det i alla fall. Att få gå och bli om hållen av en okänd kille en kall april kväll. En kille som påminner om en tidigare, eller i alla fall i vissa drag. Det var nog det som gjorde lite att det blev som det blev. Sen behövde jag det också efter det som hände några dagar innan denna kvällen. 
Varför är du som du är, varför gör du som du gör och varför sa du som du gjorde? Jag kan inte höra av mig till dig längre, det går inte riktigt. Eller så är det min feghet och blyghet som tar över igen. Den kvällen fick du mig att känna en speciellt känsla, och den känslan talade aldrig om för mig att det skulle bli så här. För om den hade gjort det, hade jag skitit i detta redan dagen efter, men nu är det för sent!

lördag 14maj

Oj jag har inte pluggat någonting alls idag, det är verkligen inte bra. För när fan ska jag hinna göra det? Imorgon, nej skulle inte tro det.. För då blir det jobb gånger två, första städa Ullevi efter dagens match för förmiddagen sen på eftermiddag blir det till att jobba under GAIS matchen. Förut när jag kom hem från jobbet gick jag och la mig, somnade och sov fram tills vi åt middag, sen efter det sov jag ett par timmar till och vaknade vid halv sju. Vid åtta tiden tog jag en blöt promenad med mitt kinderägg! Strax blir det sängen igen för att sova!

jobbhelg om något

Hemma från jobbet igen nu och varit det i drygt en timme. Jävlar vad trött jag är nu asså, det är helt sjukt. Nu i eftermiddag har jag "jour" på matchen, så om det behövs städas något under matchen så ringer de så åker jag dit, lite härligt faktiskt. Imorgon jobbar jag dock från nio tills att städningen är klar, sen börjar jag vid tre igen för att städa på GAIS matchen. Massor av jobb, det gillar vi massor!

trött

God morgon! Ligger på soffan och har precis ätit frukost, så nu ska jag strax börja fixa mig för att åka till jobbet. Tror inte det blir till att jobba så länge idag, men vi får väl se. Senare blir det i vilket fall som helst till att plugga.