torsdag 22 september 2011

nervös tjej

Klockan är ställd på kvart över 6, och vid kvart över 8 möter jag Johanna på centralen! Jag är nervös om något, imorgon gäller det! Sjukt kul ska det bli hur det än går. Jag är över taggad och nervös. Nu ska jag snart försöka sova, så jag orkar upp imorgon bitti!
Nej nej, inte alls brun när man satt i Tyskland på hotellet
på väg hem från Kroatien

jag saknar dig mindre och mindre

Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av
Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag
När jag träffat gamla vänner har jag ingenting att säga dem
Dem ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån
Och jag kan ångra det lilla jag säger

nerverna

Nu har jag allt under kontroll inför morgon dagen, all mat e klar och så. Det enda jag inte har under kontroll e mina nerver och nervositeten.. Men det blir nog bra imorgon! Sen vet jag inte heller om Johanna kommer upp ikväll eller om hon kommer imorgon morra. Usch jag är så nervös så det finns inga ord för det! Jag kommer säkert tabba mig totalt för att mina nerver vill förstöra för mig.. Det känns iallafall skönt att all maten är klar, även maten som jag och johanna ska äta! Gaaah! Jag kan inte fatta att det redan är dags, det är helt sjukt. Och bilder från morgon dagen lär komma upp, för imorgon får systemkameran följa med mig på äventyr in till stan och Åvägen 24! 

inte okej

Jag orkar inte! Bra tajmning att bli dålig på? Inte direkt.. Gaah. Det blir troligen skolan idag i vilket fall som helst, men om jag orkar stanna hela kvällen, det är en bra fråga. Men ett tag iallafall just för att min Petter & min Elin, vill säga mina babes kommer och äter hos oss idag! Feberfrossa, ont i huvudet och hosta, kan det bli bättre?