torsdag 29 januari 2009

Nu har jag kommit hem från Emmy, idag var Tobbe och Jesper där med också. En hel del skratt och prat idag med. Mycket roligt. Ska snart gå ner och lägga mej i min säng och nana lite tror jag.. God natt och sov gott alla sötnosar.
Idag har det varit en väldigt tänkefull dag, men det tar vi inte nu. Igår var det mycket roligt hos Emmy, du är bra du. Va hos henne mellan sex och nio eller nått sånt, Tobbe och Jesper kom även dit. Vi låg i sängen, snackade, skrattade och hade det allmänt trevligt. Emmy? Du är dej lik, och det är jag glad över, och din feting grymma humor är också kvar.
.
Tankar, tankar och ännu mer tankar. Jag mår inte bra, jag är rädd, stressad, nervös och blablabla. Jag vet vilka val jag ska göra iallafall och jag har sökt skolan. Men jag är ändå så jävla nervös, jag mår dåligt. Jag sover dåligt, och inget går som det ska för mej.
.
Nu har jag inte tid att skriva mer om mitt värdelösa mej och mitt liv för nu ska jag dra till Emmy. Mobilen är med, så ring eller smsa om det är något ni vill mej. Skriver mer sen ikväll när jag kommer om det inte blir för sent.