söndag 12 juni 2011

som det kan bli

Idag har jag inte gjort allt för mycker, tiden då jag inte legat i sängen och sovit, har jag träffat Elin. Nu på kvällen var vi även inne i stan och träffa en kompis, samt lämna lite saker och så. Trevligt, trevligt! Tänkte slänga upp några bilder från igår också.

Elinpelinfelin

Varit ute någon timme eller så med Elin nu, satt ute i våra park och pratade massor. Fick ut saker och ting, några tårar med för den delen. Det känns jobbigt att prata om det, men hon lyssnar och hjälper. Att känna tårarna bränna under ögonlocken är jobbigt, men samtidigt som man känner det sitter man och skrattar av glädje, ilska, ångest och jag vet inte vad. Tack för pratstunden mitt lilla kinderägg! Jag älskar dig så otroligt mycket!

blandade känslor

Nu har jag vaknat till liv igen, tror jag.. Dock ligger jag fortfarande i sängen. Somnade vid fem i morse eller något. Först och främst för att 88an ville prata med mig när jag kom hem från bion, och sen för att Petter började prata med mig igår. Och ja, det var väldigt blandade känslor när det gäller pratandet med honom.. Jag har inte ens någon lust att skriva om det just nu, så ni behöver inte veta om det mer. Nu väntar jag på att Elin ska komma hem så jag kan gå ut och ta en sväng med henne och prata, för det behöver jag. Dock kommer jag väl gråta som en liten unge och inte veta vad jag ska ta vägen..

* Rädsla, panik, glad, gråtfärdig, lycka..

-

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig allt för väl...

faaaan...

Det snurrar i min skalle!

lördagsbio med elin

Ligger i sängen nu efter ett par timmar i stora staden med min älsklings Elin! Vi hade absolut ingen aning om vad vi skulle göra tidigare ikväll, så får hon idén om att vi ska gå på bio. Så vad gör vi inte? Jo vi bokar biljetter och går på bio, så nu har vi sett baksmällan två och jävlar vad rolig den var. Satt och skratta princip hela filmen. Tog elva bion, så innan det tog vi oss en fika på Condeco, satt och tjötade en stund och tog fina bilder.