tisdag 15 mars 2011

Robin!

Tänkte bara vara lite smått gullig mot min älskade Robin och skriva en söt lite rad till honom, hihi! Robin? Du anar inte hur glad jag är över att du börjat på Ester, tack vare det har vi fått tillbaka kontakten med varandra och det är jag överlycklig för! Du är en av de jag verkligen kan prata om allt med, för jag vet att vad det än är, så finns du där för mig! 5år, det känns som om att det var igår jag började i din klass på Ramberget.. Jag älskar dig, bästaste Robin Berntsson!

ja men så är det

Jag har verkligen inte orkat eller haft någon riktig lust till att blogga om något det senaste, så ja därför har det varit dåligt med det! 
Jag låg ju sjuk i helgen, inte så speciellt mysigt. Hade feber, jätteont i huvudet, magen och ja allt man kan tänka sig, tur var slapp jag ju magsjuka. Igår var jag i skolan trots att jag fortfarande hade feber, men jag kan inte ligga hemma när jag väl är sjuk, jag blir galen. Så jag var i skolan och gjorde inte något vettigt alls, idag däremot har jag inte heller gjort något vettigt alls..

sol = sitta ute

Ja, det kan man lugnt säga. Idag har vi suttit ute en del i skolan, och det är underbart.