onsdag 20 januari 2010

katrine 18år!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Katrines födelsedag. GRATTIS!<3

cambilder





usch

Hur kan man vilja ha en far som han? Jag skulle aldrig acceptera det, om han var min far och gjorde så mot mina vänner. Det är ju för fan inte acceptabelt, inte från min sida i alla fall, jag hade skämts om det var min far.. Men sen är du ju också lite som du är, så du kanske tycker det är okej?

Ni har väl inte missat...

Nu har jag skrivit ca två sidor om Avalon, och ändå har jag inte fått med speciellt mycket. Det finns ju en hel del grejer till som ska skrivas, vi ska göra arbetet på minst sex-sidor men just nu känns det som om att jag vill göra mitt på minst hundra sidor eller något. Det finns så otroligt mycket att skriva om, fast nu blir det inget mer skrivande för idag. Nu ska jag lägga upp lite bilder på bildbloggen, ni har väl inte glömt att kolla in den?

hotellarbete

Jag känner mej rätt duktig, har precis satt mej ner och börjat med mitt hotellarbete som ska vara klart om ca fem veckor. Vi ska skriva om ett valfritt hotell ifrån någon stan och även om vad som finns att göra i den staden där hotellet ligget, med andra ord ska vi skriva en turistbroschyr med information om hotellet och staden. Tråkig som jag är har jag valt ett hotell från Göteborg, endast för jag kan denna staden någorlunda. Jag ska skriva om Avalon hade jag tänkt mej, men eftersom att jag alltid är så velig om vad jag ska välja, så lär jag antagligen byta inom två veckor igen när arbetet är halvklart.. Om någon vill veta så på Avalons hemsida, så står det massa konstiga ord som jag nästintill aldrig har hört förut. På tal om skolarbete så ska jag in till stan någon dag efter skolan och fotografera lite, tycker det är fan så mycket roligare att ha egen tagna bilder i ett skolarbete än att nalla bilder från internet, det blir inte samma sak..


Så här fräsch är jag idag, men jag känner mej ännu ofräschare..