måndag 3 oktober 2011

HAN

Jag saknar dig så sjukt jävla mycket. Jag saknar den du var, den man kunde prata med om allting, den som alltid fanns där för en! Jag behövde inte säga ett ord till dig, utan du märkte om det var något ändå. Jag tyckte om dig så otroligt mycket, men du har förändrats så mycket sen dess. De tiderna är över, den du en gång var existerar inte längre i mitt liv. Nu finns du bara där och gör mig på dåligt humör på grund av hur du beter dig. Du är inte den du en gång var och du har förändrats så fort, på så kort tid har du blivit någon du aldrig tidigare varit. Jag saknar dig vännen, du var något för mig som ingen annan var. Du var han som alltid fanns där, vad det än handlade om. Du gjorde mig alltid så glad, vad det än var.. Jag saknar han du va för ett par månader sen!

rödhårig

Nu sitter jag med färg i håret, för jag ska bli rödhårig igen. Eller ja, får väl se hur det slutar. Men ska bli åt det rödare hållet igen iallafall!

about APU

Idag fick vi information angående APU'n och lite sånt, fick våra pärmar, nummer och allt sånt. Känns skönt för nu närmar det sig verkligen. Jag ska vara på Quality Hotel Winn, det blir nog bra. Ska dit redan på onsdag och kolla läget, träffa de två olika kockarna, lägg upp mitt schema och lite sånt. De jag vet än så länge är att jag kommer jobba sent varannan vecka ont tidigt varannan veckor, så det blir nog bra! Med tanke på att vi går ut på praktik om två veckor, så har vi endast två veckor kvar i skolan denna terminen för sen är det jullov när våra praktik är slut och det känns jävligt skönt tycker jag. Sen efter jullovet är vi inne i skolan sju eller åtta veckor, sen går vi ut på åtta veckors praktik igen och när vi är klara med praktiken är det dags för studenten! Fyfan vad jag längtar! Det är så nära men ändå så långt bort..