söndag 26 augusti 2012

sova

vetskapen om att man måste sova, men inte kan.. låt mig sova dumma dumma kropp. jag behöver sova nu!

känslor,jobb,saknadochannat

Jag vet inte vart vi är på väg. Men om det ska bli sämre så stannar jag här, men blir det bättre så går jag gärna med dig. Detta är bra, och det kan bli bättre. Vi lever ett liv som är lycka och slutar lyckligt.

Imorgon är det dags att dra på sig snickarbyxorna och arbetströjan igen och jobba lite. Det var längesen nu och det känns. Det ska bli skönt att jobba lite och veta att pengarna faktiskt rullar in nästa månad med. Även om det kommer bli jobbigt att gå upp till morgonen men det spelar ingen roll.

Ikväll blir det en kväll framför tvn, det är ju 9:e film på fyran och varför inte somna till den då? Det blir jättebra tycker jag. Men innan jag somnar får det allt bli en eller två koppar te. Gott ska det va!
jag saknar skolan, om jag ska vara ärligt. jag hade haft ångest om det var dags att börja skolan igen efter sommarlovet för att det gått för fort. men nu saknar jag det av vetskapen om att inte komma tillbaka. inte på samma sätt iallafall. jag hade det rätt bra i skolan. fina vänner, bra lärare, bra mat ibland iallafall, mycket skratt och störiga lektioner. ja, det var faktiskt bra. jag skulle kunna börja om igen om jag visste att tiden gick så fort.

ett styck theo

Träffade skruttkusinen igår, även kallad Theo.