måndag 2 maj 2011

nejnejnej...

fattar nog inte vad som hände där! godnatt..

det där lilla extra

Det där lilla var så speciellt, för det var ju inte så mycket mer. Men det behövdes verkligen då tyckte jag nog. Även om du inte är den rätta, eller något sånt. Jag visste ju knappt vad du hette då, men nu vet jag i alla fall lite mer, men inte mycket mer. Du fick det inte att pirra till i hela mig, men det var speciellt på något sätt ändå. Du fick mig att känna mig fri igen, det kändes bra att vara i din närhet den där kvällen under Valborg. Att få gå med dig i handen en kall aprilkväll, i en nästintill helt okänd stad, det fick mig att känna lycka för en stund!

inget KappAhl!

Visst är det underbart att bara ha två dagar kvar i skolan denna veckan? Tisdag och torsdag, gött! Onsdag och fredag blir det till att jobba, det gillar vi. På onsdag skulle jag egentligen ha varit på någon utbildning för att vara på KappAhls lager, men nej då behövde man vara 18år för det, så får vänta i lite mindre än en månad till. Så efter att jag fyllt så ska jag troligen på den utbildningen och sen spenderar jag min sommar på KappAhls lager, så det blir nog bra. Istället på onsdag och fredag ska jag till Ullevi och städa, men inte med det gamla vanliga.. Utan att skura trapporna? Låter inte så mysigt.. Men men, det är bara till att göra det!
vintern 07/08..

@ skolan

Sitter lite halvt mobbad i skolan just nu.. Flickorna har engelska så jag sitter utanför deras lektion med datorn i knät, och kollar lite resor. Johanna och jag har bestämt att vi inte tar en resa i sommar utan att vi tar det till hösten / vintern istället, och att vi bara kör Danmark i sommar eftersom att jag redan ska iväg. Trots det är jag otroligt sugen på en resa ändå, men nej vi tar det någon annan gång!