fredag 12 november 2010

fredagsmys m, älsk

Jag är trött på detta skit vädret.. Det är jättetråkigt verkligen, så fort man kollar ut genom fönstret så regnar det, usch! För att trösta mig själv tills älsklingen kommer tänkte jag faktiskt bege mig in mot stan en stund och mysa runt där. Men framför allt ska jag köpa mig en stor fet godispåse som jag och älsklingen ska mysa med ikväll, mums! Jag älskar dig, min lilla fjomp.

mån-fre v. 45

Jag har varit jättedålig på att uppdatera bloggen den här veckan, men det blir så ibland! Så nu kommer en liten sammanfattning av min vecka;
Måndag - praktik 9-15, jobb 16-21
Tisdag - praktik 9-15.30 - jobb 16-21
Onsdag - praktik 9-16 träffa älsklingen (7månadersdag)
Torsdag - praktik 9-16 och ta det lugnt
Så så har min vecka sett ut, och jag har varit slut varje kväll. Somnat innan klockan blivit tio varje kväll, jättehärligt! Nu borde jag egentligen vara på min praktik kan man ju tycka, men nej. Vaknade med världenshuvudvärk imorse men ändå var jag bestämd på att åka till praktiken och iallafall vara där några timmar. Men jag kom inte så mycket längre än till Wieselgrensplatsen med vagnen och sen vidare till stan med 17bussen. Det var totalt kaos i stan för det var strömavbrott och grejer, så tiden gick och jag blev mer och mer försenad. Ringde till praktiken och sa som det var, så de sa att jag kunde försöka ta mig hem istället så ses vi på måndag istället och så fick det bli. Så nu ligger jag hemma på soffan och tar det lugnt, huvudvärken har börjat släppa, och senare kommer älsklingen hit!