torsdag 16 september 2010

jobba!

Hejsan Petronella ifrån Plaskebyn, nu så e det dags att fälla upp sitt paraply! Ja, usch för detta skitväder.. Min helg blir inte som jag tänkt mig, egentligen skulle jag träffa Linnéa och sånt. Men nu blir det tyvärr inte så, istället blir det till att jobba hela helgen! Så imorgon blir det att ta bussen upp till landet vid halv nio tiden och spendera helgen där, segt! Hoppas att jag inte bara jobbar frukost i helgen, skulle gärna få jobba halv nio till sent!

Det är så jag säger det

Du är underbar, du är den enda jag vill ha! Det är med dig jag vill leva, du är den jag vill leva ihop med. Att få spendera tid med dig, det är något speciellt. Att få krama dig, pussa på dig och bara hålla om dig är en sån speciell känsla, den går inte att beskriva. Jag har aldrig känt den förut, aldrig någonsin! Att få somna bredvid dig, med din arm runt mig och din närhet intill mig, det är något av det bästa jag vet. Jag kanske inte sover som bäst då, men det är då jag är som tryggast. Att få ligga och mysa bredvid dig strax innan vi ska sova, och sen bara krypa in till dig och lägga mig mot ditt bröst och känna din närhet och värme! Att få dina godnattpussar är något speciellt, att se dig vakna på morgonen trött och halvtborta samtidigt som du "tuggar" luft och har ett leende på läpparna. Den känslan jag känner, när vi ligger där nyvakna och trötta är underbar! Varje gång vi säger hejdå och skils åt vill jag bara tillbaka till dig och aldrig släppa taget, bara hålla om dig och aldrig låta dig gå!
Den dagen då vi satt där, när du försökte få ur mig vad jag ville. Jag ville säga som det var, men jag vågade inte. På grund av att jag var rädd att det skulle sluta som det kanske gör nu.. Jag vill bara få kalla mig för din flickvän och kalla dig för min pojkvän, du är allt jag vill ha!

another love song

Igår sov jag från att jag kom hem från skolan vid tre tiden ungefär, fram tills åtta tiden, då jag vaknade. Gick upp, åt, kollade på tv och duschade sen vid halv tio gick jag och la mig igen och sov fram tills klockan ringde vid åtta imorse. Så idag borde jag egentligen inte vara trött, men det är jag faktiskt! Och inte bara det, jag har riktigt ont i halsen också.. Så om det blir skolan imorgon vet jag inte, en lektion bara lite ovärt. Fast det är dryck, så det är ändå värt att gå på den. Nog om det, nu ska jag sova en stund tänkte jag, nattinatti!