måndag 13 december 2010

sovtajm - iPodinlägg

Ligger i sängen nu och saknar min bejb, även om det bar igår vi sågs.. Om jag har tur kommer han hit och sover här imorgon, hoppas verkligen det! Nu ska jag i vilket fall sova så jag orkar upp imorgon för då e det två prov som gäller och efter det slutar jag. Godnatt!

nytt

Nu har jag gjort om här igen, jag blir aldrig riktigt nöjd.. Men nu är jag väl nöjd för stunden, gillar bilden på mig och baby i bakgrunden! Lär väl göra om här minst en gång till innan nyår, vem vet? Det märker vi då i såna fall, nu ska jag kolla på Ung och bortskämd!
bild från förra hösten'

♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.

Mitt favoritminne; Oj, det är svårt att sätta fingret på vilket som är mitt favoritminne.. Det finns så många bra stunder, så det är svårt att säga något. Hela somrarna -06 & -08, Åre -10, Östersundcup -06, 2-3maj -08, Karlshamn -07 m. Frida, det finns så många minnen, så det går inte att välja ut just ett! Istället får det bli några bilder från just Karlshamn -07 m. Frida.

baby & borging


skoltajm...

Godmorgon? Ja kan man väl lugnt säga, jag är jättetrött och inte alls taggad för skolan... En vecka kvar, en jobbig vecka om jag får säga som jag tycker! Jag vill bara ha lov nu och skita totalt i skolan och verkligen få sova ut! Och så saknar jag min älskling, trots att jag senast träffade honom igår kväll, men ändå..