tisdag 12 juni 2018

Du kan inte ta mig



Some update

Hej, hallå! Här var det väldigt lugnt och tyst. Det var galet längesedan jag skrev senast och ja, vad har egentligen hänt sen sist? Det var ju faktiskt i april jag skrev senast och det är ju över två månader sedan. Tänkte jag kör en lite punkt lista och senare en liten bildbomb med vad som hänt i mitt liv!
  • Valborg firades med jobb och sedan en natt i Falkenberg på Skreastrand ihop med Monique & Molly, så mysigt fast att jag var pangförkyld och varit sjuk under helgen.
  • 4maj kom och det vankades Danny Soucedeo ihop med Monique. Oj vad vi var övertaggade och nöjda. Startade dagen med lunch och fixande innan vi gick ut på stan för middag på Athena. En grekisk-restaurang vid Heden, vilken mat. Bästa av allt var att vädret var på vår sida, så uteserveringen var ett självklart val för oss. Showen var helt magisk, vi hade inga ord efter mer än att vi helt klart var mer än nöjda.
  •  24maj åkte mamma, pappa och jag upp till Stockholm en weekend då det vankades bröllop för Victor & Jessica. Ett jättefint bröllop, fin middag & festlokal. Helt klart perfekt och vädret kunde inte bli bättre.
  • 28maj!! Som ni alla vet, min födelsedag, jag fyllde 25år. Det firades självklart ihop med familjen. Middag och mys. Fick födelsedagspresent upp i Stockholm, lagom till bröllopet. Ett Efva Attling halsband! 
  • 2juni vankades det födelsedags firande för mig hemma hos mor & far ihop med hela släkten och vänner. Kvällen avslutades hemma hos mor & far vid 02-tiden. Tack till alla som var med och förgyllde min dag och tack för alla fina presenter, blommor & allt vin.
  • Sen får vi ju inte glömma att vi har haft ren SOMMAR i gott som hela Sverige i över en och en halv månad. Vi har haft nästan 25grader plus, snacka om både varmt, skönt och jobbigt.
Det är en kort liten summering kring vad som hänt sen senast jag skrev! Sen får vi ju inte glömma att Monique och jag bokat resa till Turkiet i juli, hur nice!? En vecka med sol, bad, god mat & dryck och bästa frugan. Det kan ju inte bli bättre än bra.  Tänkte jag kör ett separat inlägg med massor av bilder!