tisdag 31 maj 2011

äntligen!

Ligger i sängen nu och ska alldeles strax sova hade jag tänkt mig. Ska ju upp till skolan imorgon igen, då det är sista serveringslektionen ever! Fattar ni vad skönt eller? Längtar redan tills imorgon när vi slutar, att få lämna in serveringskläderna igen. Ååh vad skönt det ska bli! Efter skolan blir det direkt hem och fixa sig, för att sedan gå på Petter och September med min lilla Elin!

sommarkänsla

Så här somrig är jag idag, och till det fick det bli ett par låga converse i rosa, grå/grön, samt svarta solglasögon, grön jacka och biege väska!

stor och liten..

Nu är jag hemma från både skolan och banken, har nämligen varit och fixat visakort och en digipass. Sånt man får ha när man är en stor tjej! Kändes dock jävligt ovärt att åka ner till skolan för att vara där i drygt tio minuter, men som tur va ligger ju banken precis vid skolan så tog vägen förbi där. Inte nog med det, jag är väldigt taggad på att ta studenten nu.. Alla som tog studenten idag nere vid Lindholmen var så fina och ååh jag vill också.. Men nej då är man förliten och har ett år kvar i skolan.. Tänk att man kan vara så stor och liten på en och samma gång..

skoldags..

God morgon! Sitter i soffan nu och ska strax bege mig mot skolan för att ha en lektion, trevligt trevligt.. Nej för det är prov vi ska ha och är inte så taggad för det.. Jag har inte så mycket att skriva, så det får bli några fina bilder..

underbar