onsdag 10 mars 2010

TV!

Just nu ligger jag på soffan med datorn i knät och kollar på Drömmen om Italien med mamma och pappa, ska strax gå och lägga mej på soffan i källan för att kolla på Andra Avenyn! Efter AA blir det antagligen telefon med Petter, och jag vet fortfarande inte om jag ska till skolan imorgon eller inte.. Mina knän dödar mej totalt..

Randomsms?

Jag vet inte hur många randomsms jag har fått idag av folk jag inte vet vilka det är? Sen har jag även fått sms av massa konstiga numer som jag inte har på mobilen men som jag kanske borde ha. Hur har alla mitt numer jag inte jag någons typ?

alla har en gång varit liten!

Jag saknar handbollen och Östersund!
Och på tal om Östersund så saknar jag Emanuel!
Och då på tal om Emanuel så saknar jag även Denise!

MVG eller VG?

Hade varmkök idag igen och jag jobbade med Bella och gjorde samma maträtt som igår. Så det gick megabra, vi är otroligtbra. Dagen idag för övrigt har varit rätt seg, och jag har sjukt ont i mina knän speciellt de jag har opererat. Så imorgon kanske det blir att stanna hemma och vila knät? Men ändå känner jag inte att det är värt att vara hemma för det är veckans längsta dag och så imorgon, det blir några procent frånvaro då. Får se imorgon morgon när jag vaknar hur jag känner mej. Efter varmköket frågade Bella och jag Lena hur det hade gått för oss på serveringsprovet och då hade båda fått VG, gött. Men egentligen ville jag ha MVG, men som sagt jag hade inte pluggat och trodde jag bara skulle gå G så ja det var ju ändå bra. Nu är jag trött och funderar på att sova lite innan middagen, det låter som en bra idé tycker jag.

baaaaaaaaajs!

DATORKUNSKAP SUGER KUK!